Såld lägenhet på Plogvägen 3 i Vasalund
Vasalund

Plogvägen 3

Fantastisk 2:a med balkong - Hörnläge!

Såld

Fantastisk 2:a med balkong - Hörnläge!

*Denna bostad vill ni inte missa! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare idag för privatvisning 0706-129588 **

Varmt välkomna till hjärtat av Vasalund!

Nu har jag nöjet att få presentera denna fantastiska tvåa om 57 kvm som har alla rätt!
Här bor ni i en ljus, härlig och ypperligt väldisponerad bostad med balkong. Detta är en bostad med fönsterpartier i två väderstreck, bevarade originaldetaljer, gott om förvaring, diskmaskin i kök samt låg avgift. En bostad som helt enkelt checkar av alla boxar och som sällan är till salu!

Plogvägen erbjuder ett fantastiskt läge med närhet till allt vad Vasalund/ Råsunda har att erbjuda. Utanför portarna är du omfamnad av grönska och småstadskänsla och bara en promenad bort har du Mall of Scandinavia, stråket och all kommunikation ni kan önska er. Området har en spännande arkitekturhistoria och fyllt av vackra fastigheter.

Som boende i Brf Välten 3 bor ni i en otroligt stabil och välskött förening som bildades 1999.
Fastigheten är byggd 1944 vilket man direkt får känslan av när man kliver in i bostaden, detta då bostaden har charmiga bevarade originaldetaljer såsom fiskbensparkett, vackra fönsterdetaljer, fönsterbrädor i sten samt den generösa takhöjden om 2.58m som skapar en oslagbar känsla.

Föreningen är lågt belånad och här finns inga planer på att höja avgiften.
I fastigheten för föreningens medlemmar finns cykelrum och cykelparkeringar utanför entrén, god sopsortering och fin innergård för alla medlemmar att nyttja.
Till lägenheten hör också ett stort förråd och på entréplan finner ni den gemensamma tvättstugan som är utrustad med allt ni kan tänkas behöva såsom 2 stora tvättmaskiner, torkskåp samt torktumlare.

Missa inte chansen att få bo i denna idylliska lägenhet i rofyllt område med närhet till allt!

Visa mer
Slutpris

3 530 000 kr

Ansvarig mäklare
Har du frågor om den här bostaden? Kontakta oss på 8830550 solna@smh.se

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.