Såld lägenhet på Gustafsvägen 13 i Vasalund
Vasalund

Gustafsvägen 13

Otroligt charmig 2:a i gavelläge belägen i ett av Råsundas finaste hus!

Såld

Otroligt charmig 2:a i gavelläge belägen i ett av Råsundas finaste hus!

Nu har jag äran att presentera denna charmiga 20-tals 2:a i populära Vasalund!

Bostaden präglas av stora ytor och charmiga detaljer från byggåret som gedigen takhöjd, fantastisk fönsterpartier samt vacker ekparkett. Lägenheten disponeras över ett stort vardagsrum i hörnläge som fylls av naturligt ljus tack vare fönster i två väderstreck, rymligt sovrum med stor klädkammare, här finns det plats för en stor säng samt ytterligare förvaring, en välkomnande hall med goda förvarings- och avhängningsmöjligheter, från hallen nås lägenhetens fantastiska balkong i västläge, perfekt för att avnjuta eftermiddagssolen och vackra solnedgångar, ett stilsäkert kök utrustat med bekvämligheter som diskmaskin och golvvärme, ett ljus och fräscht badrum med dusch, komod samt WC.

- Sällan till salu!
- Gavelläge
- Stor västvänd balkong
- Vackra originaldetaljer
- Stabil förening
- Bastu och lounge i föreningen
- Föreningens lån bundet till 2026-09 med ränta om 1,69%
- Kommersiell lokal i föreningen
- Lediga parkeringsplatsen (500kr/mån)
- 10 min promenad till pendel sam tunnelbana

Här bor ni i en trygg förening bestående av 6 lägenheter och en kommersiell lokal som ger föreningen goda intäkter. Tillhörande föreningen är trädgården på framsidan samt baksidan av huset samt grusplan med tillhörande parkeringsplatser, på tomten finns en trall som med fördel kan användas till mysiga grillkvällar och i källaren finns en bastu och lounge som kan användas av föreningens medlemmar. Förening har även en väldigt fördelaktig lånebild med bundet lån fram till 2026-09 med en ränta om endast 1,69%.

Råsunda är en av Stockholms vackraste stadsdelar med långa ljusa esplanader och en härlig blandning av jugend, nationalromantik och trettiotalsfunkis. För den idrottsintresserade har man nära till Friends Arena, Sveriges nationalarena. Och de shoppingsugna har nordens största shoppingcenter Westfield Mall of Scandinavia bara några minuter bort med hundratals butiker och tiotals restauranger utöver två större matbutiker. På Södra långgatan och Råsundavägen finns även två närbutiker (ICA och COOP).

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

4 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Hall

Sovrum

Kök

Badrum

Fasad

Planlösning