Såld lägenhet på Södra Långgatan 36 i Vasalund
Vasalund

Södra Långgatan 36

Ljuvlig tvåa i hörnläge - 3:a enligt lägenhetsförteckning!

Såld

Ljuvlig tvåa i hörnläge - 3:a enligt lägenhetsförteckning!

Välkomna till lyckliga gatan i Vasalund/ Råsunda!

Nu har jag nöjet att få presentera denna fantastiskt stora tvåa om 65kvm som har alla rätt!
Här bor ni i högt läge utan direkt insyn, med en optimal planlösning och generös takhöjd. Denna bostad är den perfekta kombinationen av modernt och klassiskt, vilket gör denna bostad svårslagen. Bostaden har vackra detaljer såsom bevarad fiskbensparkett i original, fönsterpartier i två väderstreck, en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt vackert burspråk i det stora sovrummet. Bostaden är också utrustat med allt ni kan tänkas behöva, här finns tvättmaskin i badrummet och diskmaskin i köket.
Alla bostadens rum är stora, sociala och har gott om förvaring. Utöver all förvaring som bostaden erbjuder så har ni ett stort förråd i bostaden som kan nyttjas som kontorshörna, utöver förvaringen i bostaden så finns givetvis ett extra förråd externt placerat i husets källare. Detta är en bostad som sällan är till salu och som checkar av alla boxar, idag nyttjas bostaden som en stor drömmig tvåa men enligt lägenhetsförteckningen är detta en 3:a, så med lätta hjälpmedel kan man göra om denna till en 3:a om så önskas.

Södra Långgatan erbjuder ett fantastiskt läge med närhet till allt vad Vasalund/ Råsunda har att erbjuda. Utanför portarna är du omfamnad av grönska och småstadskänsla och bara en promenad bort har du Mall of Scandinavia, stråket och all kommunikation du kan önska dig. Området har spännande arkitekturhistoria och fyllt av vackra fastigheter.

Som boende i Brf Plogen 5 bor ni i en stabil, familjär och välskött förening.
Det känns redan när du kliver in genom porten att detta är något extra och här finns också breda trappor för lätthet att bära upp saker. Bara några trappor ner i samma hus finner ni den gemensamma tvättstugan utöver. Föreningen har också en underbar uteplats som du som medlem kan nyttja. Perfekt under sommaren när man vill sitta utomhus med nära och kära.

Missa inte chansen att få bo i denna idylliska lägenhet i rofyllt område med närhet till allt!
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson 0706-129588 för mer information.

Visa mer
Slutpris

3 650 000 SEK

Ansvarig mäklare

Erika Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Sovrum

Matplats

Kök

Hall

Badrum

Fasad

Övriga bilder

Planlösning