Såld lägenhet på Charlottenburgsvägen 15 i Råsunda
Råsunda

Charlottenburgsvägen 15

Fantastisk 3:a med perfekt, öppen planlösning och extra WC!

Såld

Fantastisk 3:a med perfekt, öppen planlösning och extra WC!

- Södervänd balkong mot innergård
- Öppen planlösning
- Stora sociala ytor
- Populär Brf
- Badrum och extra wc
- Parkering i garage
- Gästlägenhet och takterrass i föreningen

Unikt tillfälle att förvärva en fantastisk trerummare i omåttligt populära projektet Råsunda 101. I denna optimalt planerade lägenhet med öppen planlösning finner du en väldigt hög standard på alla materialval.

Den allmänna interiören består av ljusmålade väggar och en ljus 3-stav askparkett genomgående i hela lägenheten. Vidare fortsätter den smakfulla färgsättningen med ett exklusivt, grått kök från Ballingslöv med integrerade vitvaror från Siemens i rostfritt utförande samt stor matplats. Köket känns påkostat med en ljus bänkskiva i kompositsten som även pryder en bit upp på väggen upp till överskåpen. Öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum där du också finner utgång till lägenhetens trevliga balkong vänd mot innergården. Rymligt badrum i direkt anslutning till hallen med mörkt klinkergolv och större, vita kakelplattor som pryder väggarna, utrustat med takdusch samt tvättmaskin + torktumlare samt inredning från Ballingslöv. Du finner även två rymliga sovrum med förvaring i form av garderober. Praktisk hall med både klädkammare och garderobsvägg, till lägenheten hör även ett källarförråd.

I Brf Råsunda 101 bor du i anrika gamla kvarter fast med modern bekvämlighet. Föreningen har två kommersiella lokaler som idag hyrs ut till populära restauranger som Brödernas och Lulu poké & sushi. Du finner garage i huset med flertalet laddplatser som du når med hissen ner, övernattningslägenhet och en stor gemensam takterass med fantastiska vyer över Solna samt en gemensamhetslokal med kök att boka utan kostnad. I Råsunda bor du i ett fantastiskt läge med närhet till allt! Stråket med dess restauranger, bageri, närservice, olika gym, naturområden längs med Råstasjön och Lötsjön samt shopping i både Solna centrum och Mall of Scandinavia. Utanför dörren går buss 515 som tar dig till Odenplan på nolltid, du har även tunnelbana, tvärbana samt pendeltåg i närheten av bostaden.

Kontakta mäklare Joakim Wihlbäck vid intresse/mer information 0708122244

Visa mer
Slutpris

5 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Vardagsrum

Balkong

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

Toalett

Hall

Förening

Övriga bilder

Stråket i Gamla Råsunda

Råsundavägen

Filmstaden Entré

Mall of Scandinavia

Råstasjön

Planlösning