Sundbyberg

Mäklare Ursvik

Ursvik Ursvik [email protected] Svenska Mäklarhuset
Ursvik

Mäklare Ursvik

Ursvik ligger i norra Sundbyberg och är ett nyutvecklat område där en stor del byggts under de senaste 15 åren. Viktiga knutpunkter så som Kista, Arenastaden och centrala Sundbyberg nås enkelt. Samtidigt är det nära till skog och Igelbäckens naturreservat.

Kommunikation

I området kommer det att finnas två stationer på tvärbanans sträckning mellan Helenelund och Sickla. Tvärbanan kopplar också ihop Stora Ursvik med befintliga tunnelbanelinjer (Blå i Kista och Rissne). Området trafikeras även av busstrafik. Länk trafikförvaltningen

Närheten till Rissne, Sundbybergs centrum och Stockholm (Rinkeby, Kista) genom kollektivtrafik och utbyggda gång- och cykelvägar samt bilvägar kopplar ihop Ursvik med Stockholm på ett effektivt sätt.

Via Ursviks allé kopplas Stora Ursvik och Rinkeby ihop genom en bussbro som även gående och cyklister kan använda.

För att underlätta resor mellan Stora Ursvik och Rissne byggs en gång- och cykelbro över Enköpingsvägen, bredvid tvärbanebron.

Närservice

Intill Kvarngatan ligger Ursviks torg nära viktiga stråk. Torget ramas in av planteringar, men har ändå god kontakt med omgivande gator och med hållplatser för buss och spårvagn. På torget kommer det att finnas plats för mindre evenemang och torghandel.

Eftersom befolkningsprognosen förutser en yngre befolkning finns ett stort behov av skolor och förskolor i området. I dagsläget finns fyra skolor och flertalet förskolor. Detta kan utvecklas utifrån ytterligare behov.

Övrigt

I området planeras lokaler för dagligvaruhandel och restauranger.

Vid Ursviks torg kommer också en mötesplats i kulturens tecken, med fokus på fritid för barn och unga finnas. Huset kommer enligt tidig planering att ha ett litet bibliotek med inriktning för barn och ungdomar samt ytor för kulturskolan.

Sundbyberg

Mäklare Sundbyberg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Sundbyberg redan idag.

Ring 8280690 E-post [email protected]

Sundbybergs Torg 3, 17267 Sundbyberg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.