Forskningsringen 87A Stora Ursvik
Stora Ursvik

Forskningsringen 87A

Välplanerad lägenhet med stilrena materialval!

Till salu

Välplanerad lägenhet med stilrena materialval!

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med härligt ljusinsläpp! Interiört karaktäriseras bostaden av en modern öppen planlösning och en klassisk bas som utgörs av trägolv och nordiska kulörer. Fullutrustat HTH-kök samt badrum med hög standard på ytskikt och inredning. Välplanerade sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Med fönster i två väderstreck mot grönska skapas en härlig känsla i bostaden! Ett modernt boende i expansiva Ursvik där du har alla bekvämligheter såsom förråd, garage under huset och förskolor/skolor ett stenkast bort!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 3 095 000 kr
 • Boarea: 83.5 kvm förvaltarens information
 • Antal rum: 4 rum
 • Våning: 2 av 8, hiss finns
 • Avgift: 4 787 kr Inkl värme, kallvatten, kabel-tv, bredband och telefoni
 • Förening: Brf Omnia
 • Byggnadsår: 2018
 • Område: Stora Ursvik, Sundbyberg
Utgångspris

3 095 000 kr

Visningar

16 Maj 17:00 - 17:30
Välkommen på visning!
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Emelie Zazzi

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Forskningsringen 87A

 • Öppen planlösning
 • Hög standard
 • Garage under huset
 • Byggt 2018

Vardagsrum

Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar ett socialt rum som inbjuder till en rad olika möbleringsalternativ. I rummet finns gott om plats för matbord för flertalet personer, större soffgrupp och tex skrivbord om så önskas. Bostadens ytskikt karaktäriseras av genomgående vackert trägolv och målade väggar.

Visa mer

Kök

Modernt och stiligt inrett kök med genomtänkta och påkostade materialval. Kökets utformning genererar mycket goda arbetsytor och det stora antalet över- och underskåp erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Grå bänkskiva och vita köksluckor med stilrena handtag. Maskinell utrustning i form av; kyl/frys & integrerad diskmaskin, induktionshäll med fläkt ovan, varmluftsugn och integrerad mikro.

Visa mer

Sovrum 1

Rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter genom klädkammare. Plats för större säng och sängmöblemang. Ljusa väggar och parkett på golv.

Visa mer

Sovrum 2

Även detta rum är väl tilltaget och har gott om plats för säng och förvaring.

Visa mer

Arbets/sovrum

Detta rum används idag som kontor men fungerar även utmärkt som barnrum eller gästrum.

Lägenheten är registrerad som en 3.5:a men disponeras som en 4:a.

Visa mer

Hall

Hall med avhängning till vänster och goda förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare till höger. Ljusa väggar och parkett på golv. Säkerhetsdörr är installerad.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum utrustat med duschvägg i klarglas, wc, handfat med kommod och arbetsbänk ovan tvättmaskin samt torktumlare.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 787 kr, Inkl värme, kallvatten, kabel-tv, bredband och telefoni
Antal rum
4 rum
Boarea
83.5 m² förvaltarens information
Våning
2 av 8, hiss finns
Andel i förening
0,7504 %
Andel av årsavgift
0,76461 %
Allmänt om lägenheten
Lägenheten disponeras som en 4:a men är registrerad som en 3,5:a.

FÖRRÅD
Till bostaden följer ett källarförråd

GEMENSAMHETSUTRYMMEN:
Cykelförråd/barnvagnsförråd och rullstolsförråd finns i entré och gårdsplan.

TV / INTERNET:
Fastigheterna är anslutna till ComHem. I årsavgiften ingår Gruppavtal digitalt grundutbud, bredband 100/100 och telefoni. Eventuella tillvalstjänster betalas av respektive bostadsrättsinnehavare direkt till leverantören.

PARKERING
Föreningen har tillgång till 89 parkeringsplatser varav 72 i de egna byggnaderna och 17 i det näraliggande Bollgaraget. För närvarande är det kö för att få parkeringsplats.
Det finns ett garage i två plan under Forskningsringen 85 och 87 med 72 st parkeringsplatser. Ordinarie parkeringsplats kostar här 900 kr/mån, elbilsplats med laddning kostar 1500 kr/mån.
Föreningen har också 17 parkeringsplatser i Bollgaraget nära föreningens byggnader.
Under en begränsad tid har föreningen dessutom tillgång till ytterligare ett tiotal platser i Bollgaraget (utöver de 17), dessa hyrs ut med korttidskontrakt.

https://www.brfomnia.se/

OMRÅDET
Läget är optimalt med det bästa som Stockholm har att erbjuda precis runt knuten:
5 minuter till Mall of Scandinavia, 10 minuter till Sundbybergs Centrum - och natursköna strövområden alldeles utanför dörren. Intill det gamla Ursvik växer en ny stadsdel fram på höjden. Ljusa och välplanerade lägenheter och inramade av grönska. Ett boende för dig som
inte vill kompromissa. Här hittar du den perfekta blandningen mellan lugn och city. Strax intill huskropparna finns lekplatser, cykelvägar, gräsmattor, fotbollsplaner och parknöjen. Och ett stenkast bort: Friluftsområden, utegym, skolor och matvarubutiker. Omnia är en fristad från innerstaden. Ett grönt boende med alla bekvämligheter runt knuten. En plats med utrymme att leva, växa och ta nästa steg i livet.

NÄRSERVICE OCH KOMMUNIKATION
Fint läge med direkt närhet till naturen, Sundbybergs C, Stockholms City och Kista. Området är i utveckling och här byggs flera butiker, caféer och restauranger. Runt det stora torget kommer det att finnas ett stort utbud av närservice så som vård- och barnavårdscentral, bibliotek mm. För den shoppingsugne finns ett stort utbud av gallerior i grannområdena. Kista Galleria, Bromma Blocks, Mall of Scandinavia och Solna Centrum ligger alla inom kort bilavstånd. PrisXtra ligger ca 1 km från området i Hallonbergen och Willys samt Coop Konsum kompletterar utbudet av matbutiker.

Den närmaste tunnelbanan (blå linje) ligger i Hallonbergen. Dit åker man på ca 7-8 min med direktbuss 504. Bussen trafikerar Stora Ursvik via Lilla Ursvik till Hallonbergen. Övriga busslinjer är 515 som åker mellan Sundbyberg station och Odenplan , 113 mellan Sundbyberg torg-Solna C samt en nattbuss (nr 595) som trafikerar mellan Sundbybergs station-Näckrosen-Solna station-Odenplan-Stockholm C. I Sundbybergs centrum finns regionaltåg, pendeltåg, T-bana (blå linje) och bussar.

Föreningen

Namn
Brf Omnia
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
167 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Allmänt om föreningen
Överlåtelseavgift: 2,5 % av prisbasbeloppet, betalas av bostadsrättshavaren

Pantsättningsavgift: 1 % av prisbasbeloppet, betalas av pantsättaren

Andrahandsuthyrning: Avgift tas ut med 10 % av prisbasbeloppet

Föreningen är äkta

Fastigheterna Sundbyberg Docenten 1 och Sundbyberg Laboratoriet 1 i Sundbybergs kommun
innefattar fem byggnader med 167 lägenheter i bostadsrättsform. Fastigheterna har adresserna:

Forskningsringen 90B - HUS 11
Forskningsringen 88 - HUS 12
Forskningsringen 86 - HUS 13
Forskningsringen 85 A - HUS 21
Forskningsringen 87 A - HUS 22

Föreningen har inte planerat några avgiftsförändringar. (2022-03-14)
Information om månadsavgiften
Inkl värme, kallvatten, kabel-tv, bredband och telefoni
Tv och Bredband
Fastigheten är ansluten till fibernät. Ett basutbud av TV, internet och telefoni ingår i månadsavgiften. Eventuella tillvalstjänster betalas av respektive bostadsrättshavare direkt till
leverantören.
Parkering
Föreningen har tillgång till 89 parkeringsplatser varav 72 i de egna byggnaderna och 17 i det näraliggande Bollgaraget. För närvarande är det kö för att få parkeringsplats.
Det finns ett garage i två plan under Forskningsringen 85 och 87 med 72 st parkeringsplatser. Ordinarie parkeringsplats kostar här 900 kr/mån, elbilsplats med laddning kostar 1500 kr/mån.
Föreningen har också 17 parkeringsplatser i Bollgaraget nära föreningens byggnader.
FÖRSÄKRING
Bostadsrättstillägg tecknat kollektivt för alla medlemmar
Övrigt
Källsorteringsrum: Gemensamma källsorteringsrum finns i två av husen.
Lägenhetsförråd: Lägenhetsförråd finns till alla lägenheter.
Passersystem: Digitalt passersystem finns för entréportar och vissa gemensamma utrymmen.

Tvättstuga Gemensam tvättstuga finns ej. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare eller kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Inga planerade renoveringar (2021-11-18)

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
F med återvinning
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
3 095 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,233%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2021-07-05
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
72 kWh per kvm och år

Omgivning

Allmänt om området

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. I takt med expansionen av området planeras även för ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Kring torget planeras det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, barnavårdcentral och vårdcentral.

För mycket mer information om området och de kommande planerna, vänligen besök www.ursvik.se

Kommunikation

Idag finns goda kommunikationer som kommer att bli bättre i takt med att området Ursvik byggs ut i sin helhet. Idag går buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hålplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad. För mer info www.sl.se.

Övrigt

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.