Simon Struwe
Simon Struwe Simon Struwe [email protected] Svenska Mäklarhuset
Reg. fastighetsmäklare

Simon Struwe

Jag är en sann tävlingsmänniska och jag brinner för att överträffa mina mål och förväntningar. Min tidigare erfarenhet inom lagsport har präglat mitt tillvägagångssätt som fastighetsmäklare, där jag sätter stort värde på kommunikation, ömsesidigt förtroende och att ha en positiv inställning genom hela processen.

Ni kan förvänta er att jag kommer att vara engagerad, tillgänglig och arbeta hårt för att nå vårt gemensamma mål, och för att ni som kunder ska vara riktigt nöjda. Trots min ungdom är jag ambitiös och drivs av att leverera nöjda kunder och väl utförda jobb. Därför skulle jag uppskatta om du rekommenderar mig till dina nära och kära när vi framgångsrikt slutfört er affär.

Om du har några frågor om bostadsmarknaden, vad du potentiellt kan få ut av en försäljning eller vad du bör tänka på när du köper en bostad oavsett marknadsläge, tveka inte att kontakta mig. Jag finns här för att hjälpa till och dela med mig av min kunskap.

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.