Såld lägenhet på Brännarvägen 5 - vån 4/4 i Stora Ursvik
Stora Ursvik

Brännarvägen 5 - vån 4/4

Ursviks bästa 2:a - Oslagbar balkong med utsikt och solläge som heter duga!

Såld

Ursviks bästa 2:a - Oslagbar balkong med utsikt och solläge som heter duga!

Varmt välkommen till Brännarvägen 5! Ett hem som erbjuder vackra interiörer, praktiska lösningar och en helhetskänsla som skapar rofylldhet i kombination med levnadsstandard av kvalité.

Nu erbjuds möjligheten att förvärva Ursvik bästa 2:a, med den perfekta kombinationen av komfort och kvalitet. Bostaden präglas av en vacker ekparkett och väggar i vit kulör, inte nog med det har inredning valts ut med omsorg för att skapa hög standard och en härlig atmosfär. Vidare erbjuds ett tryggt område att leva och trivas, där alltifrån grönska, till vackra utsikter och ett trevligt grannskap skapar en känsla av harmoni och glädje. Pratar vi om kvalité uppfyller denna bostad alla kriterier. Dels är materialvalen väl genomtänkta i stilren design, du har även praktisk förvaring via lägenhetens klädkammare och garderober men även via ett lägenhetsförråd. Ett stort sovrum med fint ljusinsläpp och ett badrum som erbjuder alla bekvämligheter. Balkongen sträcker sig vackert längs den karaktärsstarka träfasaden med solen som faller in under eftermiddag och kväll, här är du dessutom högst upp i huset vilket i sin tur ger en fri och beundransvärd utsikt. Med bostadens placering ges även möjligheten att bo nära trevliga promenadstråk kring Igelbäckens naturreservat men även kommunikationer, service och diverse butiker. Det är dags att längta hem!

Bostaden är belägen vid Stora Ursvik med vyer över likaväl takåsar som grönska. Området är väldigt lugnt och trevlig, vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna.

Kontakta ansvarig mäklare Olivier Hoho för mer information samt bokning av privatvisning!

Visa mer
Slutpris

2 500 000 SEK

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Hall

Arbetsrum/Klädkammare

Kök

Badrum

Sovrum

Vardagsrum

Balkong

Bostadsinfo

Övriga bilder

Planlösning