Såld lägenhet på Ursviks Allé 23, vån 3/3 i Stora Ursvik
Stora Ursvik

Ursviks Allé 23, vån 3/3

Underbar 2:a i Ursviks bästa läge!

Såld

Underbar 2:a i Ursviks bästa läge!

Accepterat pris: 2.150.000 kr - Kontakta ansvarig mäklare för att boka privatvisning!

Varmt välkommen till Ursviks Alle 23! Ett hem som erbjuder vackra interiörer och praktiska lösningar men framförallt ett svårslaget balkongläge med fin utsikt.

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en fantastisk 2:a högst upp i huset med den perfekta kombinationen av komfort och kvalitet. Bostaden präglas av en holländsk stavparkett och väggar i vit kulör, inte nog med det har inredning valts ut med omsorg för att skapa hög standard och en härlig atmosfär. Pratar vi om kvalité uppfyller denna bostad alla kriterier. Dels är materialvalen väl genomtänkta i stilren design, du har även praktisk förvaring via lägenhetens garderober men även via ett lägenhetsförråd. Ett stort sovrum med fint ljusinsläpp som inrymmer upp emot 180 cm säng och ett badrum som erbjuder alla bekvämligheter. Rymlig balkong med solen som faller in under hela dagen, här har du även en beundransvärd utsikt över Ursvik. Det är dags att längta hem!

Bostaden är belägen vid Stora Ursvik med vyer över likaväl takåsar som grönska. Området är väldigt lugnt och trevlig, vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna. Den kommande stationen för tvärbanan kommer endast vara ett par minuters promenad bort!

Visa mer
Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.