Kommande försäljning lägenhet på Hallonbergsplan 2, 5tr i Hallonbergen
Hallonbergen

Hallonbergsplan 2, 5tr

Fantastisk 2:a med låg avgift, balkong i högt läge & nära t-bana!

Kommande

Fantastisk 2:a med låg avgift, balkong i högt läge & nära t-bana!

Komplett boende för den som önskar det lilla extra! Underbart gavelläge med fönster i 3 väderstreck. Bostaden prickar många rätt; låg avgift, rymlig balkong i högt läge, effektiv planlösning, renoverat kök och badrum. Här har man ca 40m till T-bana, bussar och service. Bostaden måste upplevas på plats!

Visa mer
Hallonbergsplan 2, 5tr Hallonbergsplan 2, 5tr [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • Boarea: 67 kvm förvaltarens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 5 av 6, hiss finns
 • Avgift: 3 232 kr värme, vatten, bredband, el (bredband och el specas separat, bredband 59:-/mån 1000mbit/1000mbit.)
 • Förening: Brf Kompassen 1
 • Byggnadsår: 1973, oå 1993
 • Område: Hallonbergen, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Hallonbergsplan 2, 5tr

Stilrent renoverad 2:a på bästa läge i Hallonbergen. Mycket ljus och väldisponerad bostad som kombinerar det bästa av två världar. Fantastiskt gavelläge med fönster som vetter åt 3 olika väderstreck som får bostaden att flöda i ljus. Rymlig och inglasad balkong i underbart läge näst högst upp i fastigheten där det bjuds på fantastiska vyer. Stilrent och lyxigt renoverat kök med vita luckor och robust maskinell utrustning. Effektiv och välplanerad planlösning. Stilrent renoverat och fräscht badrum. Här har man en väldigt låg avgift i en välskött förening. Man bor ett stenkast ifrån centrum som erbjuder tunnelbana och flertalet busslinjer.

Området erbjuder även på trevliga grönområden med Ursvik, Lötsjön och Råstasjön i framkant men man har även otroligt bra strategiskt läge med närhet till E4 och E18. En frisk promenad förbi sjöarna har man även Arenastaden med Mall of Scandinavia som har ett enormt utbud av butiker, restauranger, biografer och även Nationalarenan bredvid. Hallonbergen centrum fräschas upp och kommer under de närmaste åren genomgå stora renoveringar.

Välkomna till ett hem som måste upplevas!

 • Låg avgift!
 • Inglasad balkong i högt läge!
 • Ett stenkast ifrån tunnelbana & bussar!
 • Gavelläge med fönster i 3 väderstreck!
 • Välplanerad!
 • Fint skick!
 • Enastående vyer!

Kök

Stilrent renoverat kök med attraktiva materialval och toppmatad maskinell utrustning. Här ges god arbetsyta tack vare en stilren köksö samt de rymliga ytorna på arbetsbänken. Detta stilrena kök inrymmer vitvaror av hög kvalité så som; inbyggnadsugn, diskmaskin, glaskeramikhäll, rostfri fläkt och kyl/frys. Gott om förvaring finns här tack vare under och överskåpen som karaktäriseras av en vit kulör som passar perfekt till den fina arbetsbänken. Oven arbetsbänkt återfinns ett stilrent kakel som estetiskt införlivas i detta charmiga kök. Ett kök för den kräsne!

Vardagsrum

Underbart vardagsrum med generösa sällskapsytor och plats för större middagsbord. Tack vare vardagsrummets generösa rymd så bjuds det på olika möbleringsalternativ med plats för allt möjligt som inrymms i ett vardagsrum. I anslutning tillvardagsrummet finner man även bostadens stora och trevliga balkong i fantastiskt sydvästläge som dessutom är inglasad. Tack vare det större fönsterpartiet och balkongdörren får man här in ett trevligt ljusflöde som får detta ljusa vardagsrum att lysa upp än mer. På golvet ligger fin ekparkett och väggarna är målade i vit kulör.

Badrum

Här får man ett fräscht och renoverat badrum med härliga ljusa toner i symbios med mörkare fonder. Det rymliga badrummet är inrett med liggande vita kakelplattor på väggarna och klinkergolv av mörkgrå ton. Duschen har en praktisk duschdel med skjutbara glasdörrar. De rena och snygga ytorna gör rummet lika stiligt som lättstädat. Badrummet är även utrustat med: handfat och stilren kommod, handdukstork samt wc. Ett badrum att trivas i!

Balkong

Underbar inglasad balkong med enastående vyer! Här bor man näst högst upp i fastigheten med milsvid utsikt över Sundbyberg och Solnas vackra grönområden. Tack vare inglasningen utav balkongen kan man även njuta här på vinterhalvåret som sommarhalvåret.

Sovrum

Rymligt och lättmöblerat sovrum med gott om utrymme för större kontinentalsäng och garderober. Tack vare den generösa ytan finns här än mer plats för diverse förvaringsmöblemang. Även här finnes de fräscha ytskikten med väggar målade i sober blå ton och ekparkett på golvet.

Entré/Hall

Direkt vid entrén välkomnas man av bostadens generösa lyster tack vare de fräscha ytskikten. Vid hallen märker man av bostadens välplanerade planlösning där varje kvadratmeter nyttjas till fullo. Inbjudande och effektiv hall med angränsning till flera utav bostadens rum. Härifrån når man även bostadens rymliga klädkammare. Välkomna hem!

Exteriör

Underbart strategiskt läge med närhet till kommunikationer, motorvägar, service, grönska, sjöar och allt annat som Sundbyberg men även Solna har att erbjuda. Välkomna!

Bostadsinfo

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV och Bredband finns via ComHem eller Sundbybergs stadsnät. Kabel-TV via ComHem och gruppanslutning Stockholmsstadsnät fiber med obligatoriskt tillägg om 79kr/mån för 1000/1000mbit fiberuppkoppling.

PARKERING
I området gäller boendeparkering på hänvisade gator, detta till en kostnad om 960kr/4 månader. Föreningen har egna parkeringsplatser i källaren som hyrs ut av Aimopark. Även Q-park tillhandahåller p-platser för uthyrning i området. Kontakta Q-park för tillgänglighet och pris!

FÖRRÅD
Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett rymligt källarförråd.

GÅRD
Mysig innergård med lekplats för barnen. Avskilt från trafiken.

TVÄTTSTUGA
Bra tvättstuga med moderna maskiner samt lätt att få tider. Ligger på källarvåningen.

Närområde

Invid bostaden finns Hallonbergens centrum med stort utbud av butiker och caféer. På gångavstånd finns även Matrebellerna och Coop Konsum.
En frisk promenad förbi sjöarna har man även Arenastaden med Mall of Scandinavia som har ett enormt utbud av butiker, restauranger, biografer och även Nationalarenan bredvid. Med detta läge är det aldrig långt till natur och rekreation. På bara några minuters promenad eller cykeltur nås Lötsjön med dess promenadstråk åt ena hållet och Ursvik med Igelbäckens naturreservat åt andra hållet. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

Sundbyberg

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Marcus Nilsson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Komplett boende för den som önskar det lilla extra! Underbart gavelläge med fönster i 3 väderstreck. Bostaden prickar många rätt; låg avgift, rymlig balkong i högt läge, effektiv planlösning, renoverat kök och badrum. Här har man ca 40m till T-bana, bussar och service. Bostaden måste upplevas på plats!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 232 kr, värme, vatten, bredband, el
(bredband och el specas separat, bredband 59:-/mån 1000mbit/1000mbit.)
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
67 m² förvaltarens information
Våning
5 av 6, hiss finns
Andel i förening
0,63 %
Andel av årsavgift
0,6 %
Uteplats
Inglasad, stor och härlig balkong i högt läge!

Föreningen

Namn
Brf Kompassen 1
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
174 lägenheter varav 26 hyresrätter, 8 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Allmänt om föreningen
Brf Kompassen 1 äger fastigheten Kompassen 1 i Hallonbergen, Sundbyberg och bildades 2012. Föreningen består av 210 medlemslägenheter varav 174 bostadsrätter och 26 hyresrätter samt 8 lokaler. I föreningen finns en väldigt fin tvättstuga som enkelt kan bokas via föreningens hemsida eller utanför tvättstugan. Stambyte skedde -93.

En överlåtelseavgift om 2,5% av rådande prisbasbelopp debiteras köparen.
En pantsättningsavgift om 1% per pant av rådande prisbasbelopp debiteras låntagaren.

I dagsläget finns inga beslut tagna om någon avgiftsförändring. (2020-05-18)

Besök gärna föreningens hemsida, http://brfkompassen1.se/
Tv och Bredband
Kabel-TV via ComHem och gruppanslutning Stockholmsstadsnät fiber med obligatoriskt tillägg om 79kr/mån för 1000/1000mbit fiberuppkoppling.
Parkering
I området gäller boendeparkering på hänvisade gator. Föreningen har egna parkeringsplatser i källaren som hyrs ut av Aimopark. Även Q-park tillhandahåller p-platser för uthyrning i området. Kontakta Q-park för tillgänglighet och pris.
Övrigt
Föreningen uppgraderade under 2018 ventilation/värme för att sänka driftskostnaderna.

Länkar:
https://www.sundbyberg.se/kompassen
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
1993 - Stambyte kök/badrum
1993 - Renovering tak
1991 - Bytt panna/uppvärmningssystem
1991 - Byte av elstigar/elcentral
1991 - Omdragning av el i lägenheten
2010 - Alla tvättmaskiner och torktumlare utbytta 2010 och framåt
2013 - Fräschat upp gårdarna
2014 - 2 hissar utbytta (motorerna)
2014 - Husens tak ommålade
2014 - Lamparmaturer utbytta (ledlampor)
2014 - Fjärrvärme utbytt
2016 - Ventilationsbyte
2016 - Hissrenovering Hallonbergsplan 6
2017 - Hissrenovering Hallonbergsplan 2
2017 - Hiss på Hallonbergsplan 12 har bytts ut
2018 - Byte av låssystem
2018 - Ovk -kontroll av samtliga lägenheter och lokaler har genomförts
2018 - Stamspolning av samtliga lägenheter och lokaler
2018 - Teknisk undersökning gällande byte av alla stamventiler

PLANERADE RENOVERINGAR
Justera betongplattor Örsvängen 2-4 2019
Måla träpanel i tvättstuga 2019
Byta tvättmaskiner Hallonbergsplan 2019
Byta torktumlare Lötsjövägen 1A 2019
OVK besiktning lokaler 2020
Byte av torkskåp till Hallonbergsplan 2 2021

Inga kommande renoveringar

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1973
Kommentar BYGGNADSÅR
oå 1993
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
2-glas isoler
VENTILATION
FTX
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,588%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 000 kr/år
Försäkring
2 400 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
5 400 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Notera att driftkostnaderna är enligt schablon, är personliga och varierar.
Energideklaration
Utförd 2010-11-24

Allmänt om området

Området erbjuder även på trevliga grönområden med Ursvik, Lötsjön och Råstasjön i framkant men man har även otroligt bra strategiskt läge med närhet till E4 och E18. En frisk promenad förbi sjöarna har man även Arenastaden med Mall of Scandinavia som har ett enormt utbud av butiker, restauranger, biografer och även Nationalarenan bredvid. Hallonbergen centrum fräschas upp och kommer under de närmaste åren genomgå stora renoveringar.

Kommunikation

Ett stenkast från bostaden nås tunnelbanestationen som på ca 13 min tar dig till T-Centralen.
Här finns även en bussterminal, där man kan byta till och från tunnelbanan. Följande busslinjer finns att tillgå ca 60 meter från porten:

Buss 118: Hallonbergen-Rissne-Bromsten-Spånga station-Nälsta-Vällingby
Buss 504: Stora Ursvik-Hallonbergen-Duvbo-Sundbybergs centrum
Buss 506: Ör-Hallonbergen-Sundbybergs centrum-Solna centrum-Karolinska sjukhuset
Buss 540: Tensta-Rinkeby-Rissne-Hallonbergen-Ulriksdals station-Ritorp-Bergshamra-Universitetet

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Vardagsrum

Badrum

Balkong

Sovrum

Entré/Hall

Exteriör

Bostadsinfo

Närområde

Sundbyberg

Övriga bilder

Stor och praktisk klädkammare!

Planlösning

Planritning