Såld radhus på Meanderslingan 6 i Järvastaden
Järvastaden

Meanderslingan 6

Friköpt radhus med stora sällskapsytor och rofylld baksida i populärt område!

Såld

Friköpt radhus med stora sällskapsytor och rofylld baksida i populärt område!

Sällan till salu!

Välkommen till detta fantastiska radhus i populära Järvastaden. Beläget på en lugn gata med egen bilplats finner du detta välplanerade, trivsamma och fräscha hem att verkligen trivas i. Här bor du med solig baksida i lugnt och trevligt läge, baksidan är bebyggd med en uteplats i trall och framför det ligger gräsmatta. Kök och vardagsrum i en social planlösning på husets entrévåning med stora fönster mot den grönskande baksidan och ett stort badrum med badkar. Ovanvåningen bjuder på tre sovrum i bra storlek och ett allrum/möjligt sovrum, badrum med dusch samt en praktisk klädkammare. Hela utsidan av huset målades om 2022.

I området finns två matbutiker, flera restauranger, gym, nybyggd padelhall mm. Inom gångavstånd nås Igelbäckens naturreservat med ett rikt fritidsutbud, Brunnsviken för bad och äventyr på sommaren och skridskoåkning om vintern eller Hagaparken för picknick i det gröna eller ett besök på Fjärilshuset. Överjärva Gård är ett populärt utflyktsmål som erbjuder fårhage, marknader, café m.m. Ursvik med sin fina skidåkning under vintertid och löpning somartid. Skolor och förskolor i området är uppskattade, det är i augusti 2022 klubbat att ytterligare en skola med kapacitet för 240 elever ska byggas i området. Solna C och Kista C nås enkelt via bil eller buss, alternativt via promenad/cykel om ca 5 km till de båda. Det är även promenadavstånd till fina promenad- och joggingvägar runt fågelsjöarna Råstasjön och Lötsjön. För den golfintresserade ligger Ulriksdals golfklubb ca 500 meter bort. I Järvastaden bor man med Arenastadens puls och kommunikationer på bekvämt avstånd. Här finns Mall of Scandinavia som med sina 100 000 kvm är Skandinaviens största köpcentrum.

Kontakta Joakim Wihlbäck 0708122244 vid intresse.

Visa mer
Slutpris

9 200 000 SEK

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Fasad

Framsida

Hall

Badrum 1

Matplats

Kök

Vardagsrum

Baksida

Allrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum 2

Planlösning