Såld radhus på Marieborgsgatan 63C i Ursvik
Ursvik

Marieborgsgatan 63C

Såld

Accepterat pris! Annonserat pris accepteras som försäljningspris. Kontakta ansvarig mäklare för visning eller mer info!

Äntligen är ett av tvåplansradhusen med både takterrass om ca 34 kvm samt uteplats på Marieborgsgatan till salu! Perfekt disponerad 2-plansradhus i genomgående toppskick och härlig sydvästvänd tomt. Stenlagd uppfart med plats för två bilar. Radhuset har en genomtänkt design och karaktäriseras av hög standard med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här har ni bland annat tre väldisponerade och trivsamma sovrum, vardagsrum, två stilrena badrum samt smakfullt kök i modern touch. En takhöjd på entréplan om 2,70 skapar en härlig rymd. Bostaden går att utveckla till fyra sovrum, se alternativ planslöning för förslag. Bostaden måste upplevas och är unik av sitt slag!

Här har ni ett bra hem för familjen som ställer krav på kvalitativt boende och vill njuta av ett enkelt boende med ytterst lite underhåll. Runt hörnet finner ni allt man kan tänka sig.

Överlåtelsebesiktning samt okulär el och VA besiktning är genomförd 2023-06-27 med goda resultat.

Området är lugnt och mycket barnvänligt med ett flertal förskolor, skolor och lekplatser men också ett område med närhet till natur och motion i Igelbäckens naturreservat och Ursviks motionsområde. Här finns även goda kommunikationsförbindelser som kommer att bli än bättre med den planerade tvärbanan i området. Stora Ursvik ligger endast ca 10 minuter med bil till både Kista eller centrala Stockholm. Även närhet till attraktiva Sundbyberg, Solna med Friends Arena och Nordens största köpcentrum, Mall of Scandinavia samt Bromma flygplats. Varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

6 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.