Ursviks allé 35 Stora Ursvik
Stora Ursvik

Ursviks allé 35

Kvadratsmart 2:a med balkong i bästa solläge!

Såld

Kvadratsmart 2:a med balkong i bästa solläge!

Accepterat pris - Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! Varmt välkomna till Ursviks Allé 35 med balkong i bästa solläge!

Otroligt välplanerad bostad där inga kvadratmetrar går till spillo. Balkong i sydväst och ljusinsläppet bidrar till helheten som ni måste uppleva på plats. Busshållplats ett stenkast från porten. Vidare finner ni ett väl tilltaget sovrum med plats för förvaring, kök med robust rostfri maskinpark för maximal trivsamhet och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden följer även nyttjanderätten till ett källarförråd. Denna 2:a erbjuder alla bekvämligheter för er som vill bo i ett hem med den perfekta kombinationen av komfort och kvalitet. Det är dags att längta hem!

Området är mycket lugnt och trevligt vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna.

Visa mer
Slutpris

2 230 000 kr

Ansvarig mäklare
Olivier Hoho

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.