Stora Ursvik

Ursviks allé 35

Kvadratsmart 2:a med balkong i bästa solläge!

BUDGIVNING PÅGÅR

Kvadratsmart 2:a med balkong i bästa solläge!

Accepterat pris - Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! Varmt välkomna till Ursviks Allé 35 med balkong i bästa solläge!

Otroligt välplanerad bostad där inga kvadratmetrar går till spillo. Balkong i sydväst och ljusinsläppet bidrar till helheten som ni måste uppleva på plats. Busshållplats ett stenkast från porten. Vidare finner ni ett väl tilltaget sovrum med plats för förvaring, kök med robust rostfri maskinpark för maximal trivsamhet och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden följer även nyttjanderätten till ett källarförråd. Denna 2:a erbjuder alla bekvämligheter för er som vill bo i ett hem med den perfekta kombinationen av komfort och kvalitet. Det är dags att längta hem!

Området är mycket lugnt och trevligt vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna.

Kontakta ansvarig mäklare Olivier Hoho 076-000 11 18 för mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Accepterat pris: 2 260 000 kr
 • Boarea: 39 kvm
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 4 av 5, hiss finns
 • Avgift: 2 538 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV, (Obligatoriskt tillägg på 81/månad tillkommer för anslutning till det öppna nätet)
 • Förening: Brf Tehuset i Ursvik
 • Byggnadsår: 2015
 • Område: Stora Ursvik, Sundbyberg
Högsta BUD

2 200 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

5 Dec 13:00 - 13:30
Välkommen på söndagsvisning!
6 Dec 18:30 - 19:00
Välkommen på visning!
Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Ursviks allé 35

 • Hörnläge
 • Balkong i härligt söderläge
 • Öppen planlösning
 • Garage under huset
 • Nära till matbutiker & service

Vardagsrum

Välkommen till Ursviks Allé 35! I hemmets hjärta finner vi det väl tilltagna vardagsrummet med öppen planlösning och fönsterpartier i två väderstreck vilket ger ett trevligt ljusinsläpp. Tack vare gavelläget upplevs denna bostad som luftig vilket skapar en trevlig miljö att trivas i. I detta rum finns utrymme för både middagsbord, soffmöblemang och diverse inredning enligt önskemål. Med den vackra ekparketten till golv, generösa ytor för sociala möjligheter och direkt anslutning till balkongen blir detta ett hem att må i.

Visa mer

Balkong

I direkt anslutning till vardagsrummet finns bostadens fantastisk balkong med bästa tänkbara solläge. Balkongen vetter mot sydväst samt innergård och upplevs som väldigt öppen och fri. Här kan man njuta under hela dagen och långt in på kvällen. Man får grilla med el- eller gasolgrill. Till möblering finns det gott om utrymme för diverse utemöbler såsom loungegrupp, café bord och grill. Detta är verkligen en balkong att kunna njuta i!

Visa mer

Kök

Här har du ett stilrent och fullutrustat kök med vita skåpsluckor och mörk bänkskiva med ett modernt vitt kakel ovantill. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, rostfri kombinerad kyl/frys, spisfläkt, rostfri diskmaskin samt inbyggd mikro. Här finns de egenskaper som behövs för att kunna briljera med en och annan paradrätt, resten ligger på dig som kock!

Visa mer

Sovrum

Tack vare den smarta planlösning erbjuds ett stort sovrum som rymmer en större dubbelsäng samt övrig möblering. Här finns även ett större fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Precis som i hela lägenheten har vi även här den genomgående ekparketten med väggar i ljus kulör.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum utrustat med mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar, vikbara duschväggar i klarglas, handfat med kommod, spegel med belysning ovan, wc samt tvättmaskin och torktumlare. Tvättmaskinen och torktumlaren kommer från Siemens. I föreningen finns även en bokningsbar tvättstuga.

Visa mer

Hall

När du tar steget in i detta hem möts du av den genomgående ekparkett tillsammans med de vitmålade väggarna. Här erbjuds god förvaring i form av flertalet garderober samt utrymme för både sko- och hatthylla, med andra ord avhängningsmöjligheter.

Visa mer

Bostadsinfo

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Barnvagns- & rullstolsrum samt cykelrum finns i källarplan.

På Ursviks allé 29, entréplan finns föreningens tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, bordsmangel på bänk och tvättbänk.

KABEL-TV/BREDBAND
Bostadsrättsinnehavarna tecknar egna abonnemang med leverantörer anslutna till stadsnätet. Grundutbud (för närvarande SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, SVTHD och TV4.) för TV ingår i avgiften.

PARKERING
I föreningen finns det 41 garageplatser i källargaraget som kan hyras till en kostnad om 1 000 kr/månad. I dagsläget finns det lediga platser. Övrigt gällerboendeparkering i området. För mer information, besök gärna www.sundbyberg.se

SOPHANTERING
I anslutning till gården finns två miljöhus för återvinning. På gården finns också sopsugsbehållare för hushållssopor, restavfall och tidningar.

Visa mer

Ursvik

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. Redan idag finns ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker.

Det finns goda kommunikationer t.ex. buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hållplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad.

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
39 m²
Våning
4 av 5, hiss finns
Andel i förening
0,894 %
Andel av årsavgift
0,894 %

Föreningen

Namn
Brf Tehuset i Ursvik
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
83 lägenheter samt 6 lokaler
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Föreningen accepterar delat ägandeskap
Allmänt om föreningen
Brf Tehuset är ett nytt lägenhetsområde från Ikano Bostad med 83 stycken bostäder som varierar från 1 till 4 rum och kök. Föreningen förvärvade fastigheten december 2013 och inflytt skedde i september 2015. På fastigheten som föreningen äger har det uppförts 83 bostadsrättslägenheter och sex lokaler i två flerbostadshus med fyra trappuppgångar och tillhörande gemensamma utrymmen. Föreningen deltar även i en gemensamhetsanläggning tillsammans med fastigheten Kaffestugan 1 genom vilken föreningen har 41 garageplatser. Garageplatserna upplåts med sidoavtal. Kostnad för garageplats ingår inte i avgiften utan debiteras separat. Överlåtelseavgift om 2,5 % på prisbasbeloppet debiteras säljaren. Pantsättnings avgift om 1% på prisbasbeloppet per pant debiteras pantsättaren. I dagsläget finns inga planer på avgiftsförändringar (2021-11-12) Juridisk person kan accepteras av föreningen, men tillstånd krävs av styrelsen. För mer information se föreningens hemsida: http://www.brftehuset.se/
Information om månadsavgiften
inkl Värme, VA, Kabel-TV, (Obligatoriskt tillägg på 81/månad tillkommer för anslutning till det öppna nätet)
FÖRENINGENS EKONOMI
I dagsläget (2020-10-14) finns inga planer att ändra avgiften.
Tv och Bredband
Föreningen har ett nytt exklusivt 5 års gruppavtal med Halebop och Telia för endast 154 kr/lgh/mån fr.o.m. 2021-10-30.
Parkering
Föreningen har 41 garageplatser i källargarage. Dessa kan hyras till en kostnad om 1060 kr/mån, med laddstation 1160 kr/mån som debiteras på avi för lägenhetsavgiften, separat kö. I dagsläget står inga i kö till plats utan laddare (2021-11-12)
Övrigt
Gemensamma utrymmen: Cykelrum Barnvagnrum Tvättstuga Garage
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Huset är nybyggt (2014-2015) och det finns idag inga planer på några renoveringar.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2015
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Ja

Ekonomi

Accepterat pris
2 260 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,233%
Högsta bud
2 200 000 kr
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
2 000 kr/år
Försäkring
1 149 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
3 149 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Kommentar
Schablonkostnad. Kan ändras beroende på antal personer och förbrukning.
Energideklaration
Utförd 2018-03-15
Energiklass
D
DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2018-03-15

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.