Såld lägenhet på Dammtorps allé 17 vån 5/5 i Järvastaden
Järvastaden

Dammtorps allé 17 vån 5/5

Fantastisk 3:a högst upp i huset med balkong i fritt söderläge och utan insyn

Såld

Fantastisk 3:a högst upp i huset med balkong i fritt söderläge och utan insyn

*** Accepterat pris ***

EN FANTASTISK 3:A HÖGST UPP I HUSET MED BALKONG I FRITT SÖDERLÄGE

Denna underbara lägenhet på 72 kvm erbjuder det bästa av två världar: en rymlig och bekväm bostad i en lugn och avkopplande miljö, samtidigt som den ligger på gångavstånd från allt du behöver.

Du välkomnas in i en öppen och ljus planlösning, där vardagsrummet bjuder på härliga sällskapsytor och generöst med naturligt ljus som strömmar in med fönster i två väderstreck! Lägenheten har även en rymlig balkongen som är belägen i direkt söderläge. Där du kan avnjuta solen under hela dagen!

Lägenheten har två mysiga sovrum med gott om plats för förvaring och en fin utsikt. Badrummet är smakfullt utformat med moderna bekvämligheter som dusch, handdukstork, golvvärme, tvättmaskin samt torktummlare.

Garage som förening äger finns i huset i direkt anslutning till hissen, för närvarande finns det ingen kö till garageplats.

Lägenheten ligger i ett mycket attraktivt område med närhet till allt du behöver. Du har nära till affärer, restauranger, kaféer och grönområden. Kollektivtrafiken finns också inom bekvämt avstånd, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden.

Missa inte chansen att få bo i denna fina 3:a! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Tim Enström 070-495 03 69 för mer information.

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.