Såld radhus på Skrivargatan 4 i Ursvik
Ursvik

Skrivargatan 4

Bostadsrättsradhus på lättskött gaveltomt med dubbla uteplatser och parkeringsplats!

Såld

Bostadsrättsradhus på lättskött gaveltomt med dubbla uteplatser och parkeringsplats!

I Ursviks idylliska och barnvänliga villaområde finner ni detta attraktiva 2-plans radhus. Den genomgående planlösningen erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp genom gavelläget och via flertalet större fönsterpartier. Detta är ett tilltaget hem för familjen som sätter krav på sitt boende! Runt hörnet hittar ni även många fina naturområden, lekparker och med närhet till både skola och förskola.

Radhusets disponering om två plan och ger stora och sociala ytor. Uteplats på baksidan samt en mindre uteplats på framsidan och tillgång till förråd samt parkering precis utanför bostaden! Radhuset ligger bra beläget på lättskött gaveltomt. Disponeras om tre väl tilltagna sovrum på övervåningen där ena sovrummet har tillgång till klädkammare/barnrum, halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en social yta, två fullutrustade badrum med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare på entréplanet.

Inom kort trafikeras utbyggnaden av tvärbanan som via Ursviks Torg tar er bland annat till Kista och vidare till Sollentuna i norr och hela vägen till Hammarby Sjöstad via Bromma, Alvik, Liljeholmen, Globen med mera. Läs mer på www.ursvik.se för vidare information.

Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling och här har en ny stad vuxit fram. Här finns nu det mesta man kan tänka sig gällande omsorg med många förskolor och skolor men även restaurang, minilivs och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Även goda kommunikationer finns med buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter och sedan vidare till Sundbybergs Centrum om så skulle önskas. En stor fördel med Ursvik är den direkta närheten till naturen. Ursviks motionsområde och Igelbäckens naturreservat är ett naturnära och välutvecklat motionsområde för löpning och cykling eller varför inte på vintern ta sina skidor ut i elljusspåret. Det är heller inte långt till sjöarna för trevliga promenader eller skridskoåkning.

Visa mer
Slutpris

6 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.