Igelbacken 43 Järvastaden
Järvastaden

Igelbacken 43

Friköpt radhus med rofylld och solig baksida i populärt område!

Såld

Friköpt radhus med rofylld och solig baksida i populärt område!

Välkommen till detta fantastiska radhus i populära Järvastaden. Beläget på en jättelugn återvändsgata finner du detta välplanerade, trivsamma och fräscha hem att verkligen trivas i.

Här bor du med alla rätt! Egen bilplats med laddstolpe rakt utanför dörren, rofylld baksida med fantastisk eftermiddag/kvällssol och gott om plats för lek, odling och liknande aktiviteter. Baksidan är bebyggd med en uteplats i trall och framför det ligger gräsmatta som löper runt hela husets gavel och till framsidan. På tomten finns äppelträd, körsbärsträd, plommonträd och bärbuskar i form av björnbär, krusbär och mängder av blåbär. Kök från Vedum och vardagsrum på husets entrévåning med stora fönster mot den grönskande baksidan och ett stort badrum. Ovanvåningen bjuder på fyra sovrum i bra storlek, en praktisk klädkammare och ett badrum med badkar, tvättmaskin/torktumlare. Du finner även exemplarisk förvaring i form av isolerat förråd på baksidan av huset om 8kvm samt på vinden som nås via taklucka från övervåningen. Huset målas om i maj 2022 på säljarens bekostnad.

I Järvastaden har du verkligen nära till allt. Igelbäckens naturreservat ligger bokstavligen om knuten och präglar hela området. På andra sidan vägen från huset tar skogen vid och här finns motionsslingor, strövspår och härliga svampmarker precis utanför dörren. I Järvastaden hittar du även all tänkbar närservice med mataffärer, cafén, restauranger, gym, kiosk, frisör mm.

Vänligen kontakta Joakim Wihlbäck 0708122244 vid intresse.

Visa mer
Slutpris

9 830 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.