Stora Ursvik

Milstensvägen 31

Fantastisk planerad gavel 4:a med härlig balkong i västläge!

Fantastisk planerad gavel 4:a med härlig balkong i västläge!

Fantastisk gavel 4:a i absolut bästa läge med fin balkong i härligt solläge! Bostaden är perfekt planerad och disponeras med en social planlösning mellan kök och vardagsrum, tre välplanerade sovrum, ett fräscht badrum samt WC. Attraktivt & lugnt område i Ursvik.

Utomrodentligt läge i ett av Ursviks hörn omgett av grönska och lugn. Runt hörnan finns dagis, restaurang och service. Här har man även närhet till kommunikationer och matbutiker som WILLYS och Coop. Detta är ett boende utöver det vanliga! Välkomna på visning eller att kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 90 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 2 av 4, hiss finns, Från markplan.
  • Avgift: 4 587 kr Inkl. Värme, Avlopp samt Bostadsrättstillägg. (Obligatoriskt tillägg om 239kr/mån gruppanslutning för fiberuppkopplat bredband 100mbit, TV från Com Hem med 8 "favoritkanaler" samt fiber telefoni. Även 442kr/mån för vatten).
  • Förening: Brf Blåsippan i Ursvik
  • Byggnadsår: 2013
  • Område: Stora Ursvik, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Milstensvägen 31

Balkong

Välkommen till en av bostadens pärlor. En balkong mot lugn och trevlig innergård där det bjuds på härlig kvällssol! Utsikten mot innergården karaktäriseras av grönska och lugn som måste upplevas på plats. Utmärkt läge att nyttja sin el- eller gasolgrill i gott sällskap under hela sommarhalvåret. Här finns det gott om rymd för att möblera med diverse utomhusmöblemang och även annat om så önskas.

Visa mer

Vardagsrum

Rymligt och ljust vardagsrum med genomgående ljusinsläpp både från köket och vardagsrummets generösa fönsterpartier. Den halvöppna planlösningen mellan vardagsrum och kök erbjuder det bästa av två världar där man har generösa sociala ytor, men samtidigt en viss avskildhet. Väggarna är målade i sober grön kulör och på golvet ligger den fina genomgående parketten. Från vardagsrummet nås även den härliga balkongen i västläge!

Visa mer

Kök

Estetiskt tilltalande kök med gott om förvaring via ett flertal över- och underskåp med rostfria beslag. Stilrent kakel i vit kulör som stänkskydd ovan mörkare arbetsbänkar med metallbeslag. Samtliga vitvaror är i rostfritt utförande. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, inbyggd micro, induktionshäll, ugn, fläkt samt integrerad diskmaskin. Här har man det halvöppet mot vardagsrum med en läcker bardisk som sammanhåller en social atmosfär mellan kök och vardagsrum. Köket rymmer större matplats för ca 6-8 personer. Ekparkett på golv och väggar målade i samma fina gröna ton som vardagsrummet. Ett kök att trivas i!

Visa mer

Badrum

Här får man ett rymligt badrum med vita helkaklade väggar och fint mörkare klinker på golvet med justerbar golvvärme. Badrummet är komplett utrustat med dusch, handfat med stilren kommod, handdukstork, spegelskåp med belysning, wc, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan. Här finns även högskåp ovan arbetsbänk för optimal badrumsförvaring. Praktfullt badrum som lämpar sig perfekt för familjen.

Visa mer

Sovrum 1

Bostadens största sovrum med minimal insyn från grannfastighet och plats för större kontinentalsäng samt sängmöbler. Ypperliga avhängningsmöjligheter tack vare platsbyggda garderober och ytterligare rymd för diverse möblemang. Väggarna är målade i stilfull grå kulör och på golvet ligger en härlig heltäckningsmatta ovan den genomgående parketten. Här har man ett stort fönsterparti som lyser upp rummet med ljus.

Visa mer

Sovrum 2

Sovrum 2 erbjuder utrymme för både säng samt övrig möblering beroende på vad som önskas. Passar utmärkt både som sovrum eller kontorsrum. Även här har man fina ytskikt i form av väggar målade i grönt samt heltäckningsmatta ovan parkettgolv. Även här erbjuds bra förvaringsmöjligheter tack vare en stilren garderobslösning. Härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck!

Visa mer

Sovrum 3

Ännu ett välplanerat sovrum som bjuder på trevligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Även här ryms det säng och annat sovrumsmöblemang om så önskas. Passar utmärkt både som sovrum eller kontorsrum. Väggar målade i sober lila ton som fint matchas med heltäckningsmatta i grått. Även denna heltäckningsmatta ovan parkettgolv.

Visa mer

WC

Praktiskt med ett separat WC-utrymme som lämpar sig utmärkt för familjen. Mörkt klinker på golvet & ljusa väggar. Utrustat med handfat, wc, spegel med infälld belysning samt förvaringsskåp.

Visa mer

Entré/Hall

Direkt när man kommer in i bostaden så välkomnas man av en trevlig hall som karaktäriseras av väggar målade i vit kulör och fint parkettgolv som sedan införlivas vidare genom bostaden. Välplanerad hall med bra förvaring via stor skjutdörrsgarderob med glasdörrar. Från hallen når man även bostadens härliga badrum.

Visa mer

Bostadsinfo

Milstensvägen 31 - Underbart och lugnt område i ett av Ursviks hörn med närhet till både grönska och kommunikationer.

KABEL-TV/INTERNET
I månadsavgiften ingår kabel-TV från Com Hem med 8 "favoritkanaler" samt bredband.

PARKERING
Föreningen har P-platser under tak och utan tak. Månadshyran är 600 kr/plats under tak och 400 kr/öppen plats. Separat kö råder.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Kombinerat barnvagns- och rullstolsrum finns i varje trapphus på entréplan. Cykelförvaring finns på gården.

FÖRRÅD:
Nyttjanderätt till ett källarförråd.

ANDELSTAL
Andelstalet har tillhandahållits av föreningen men vi har efter förfrågan inte fått uppgift om andelstalet avser andel av den totala insatsen eller andel av årsavgift till föreningen.

OBLIGATORISKA TILLÄGG
Obligatoriskt tillägg om 239kr/mån gruppanslutning för fiberuppkopplat bredband 100mbit, TV från Com Hem med 8 "favoritkanaler" samt fiber telefoni. Även 442kr/mån för vatten.

Visa mer

Ursvik

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. Redan idag finns ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker.

Det finns goda kommunikationer t.ex. buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hållplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad.

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

Visa mer

Sundbyberg

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Tvärbanan håller även på att byggas och kommer stå färdigt prel. 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna Station där nya nationalarenan byggs.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. I takt med expansionen av området planeras även för ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Kring torget planeras det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, barnavårdcentral och vårdcentral.

För mycket mer information om området och de kommande planerna, vänligen besök www.ursvik.se

Kommunikation

Idag finns goda kommunikationer som kommer att bli bättre i takt med att området Ursvik byggs ut i sin helhet. Idag går buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hålplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad. För mer info www.sl.se.

Övrigt

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.