Lägenhet till salu i Täby

Välkommen till Täby, en naturnära kommun nära Stockholm City.

Läs mer

Det finns ett stort utbud av lägenheter till salu i Täby och området passar dig som gillar att hålla dig aktiv och ha nära tillgång till till både stadsliv och natur. Från Täby tar du dig snabbt och enkelt in till stan med täta buss och t-bane förbindelser.

För den som letar efter lägenhet till salu i Täby finns det många områden att välja bland och oavsett vart du väljer att bo har du alltid nära tillgång till storstadspulsen i Stockholm city. Här finns lägenheter för barnfamiljer, för dig som drömmer om den första egna lägenheten och för dig som vill byta ut villan till en bekväm och modern lägenhet.

Vill du bo nära centrum hittar du fina lägenheter i centrala Täby och i områdena kring Näsbydal och Grindtorp. Letar du efter nybyggda lägenheter till salu i Täby kan du hitta moderna bostäder i centrala Täby och Näsby. Föredrar du att bo lite utanför centrum hittar du vackra och rymliga familjelägenheter och radhus i bland annat Ensta, Näsbypark, Arninge och Viggbyholm.

Väljer du att köpa lägenhet i Täby har du nära tillgång till allt du kan tänka dig. Här hittar du vackra motionsspår och natursköna promenadslingor med historiska fornlämningar. Här finns även utegym, simhallar och skateparker. I centrum hittar du ett stort köpcentrum med över 40 restauranger och 190 butiker med ett stort utbud av såväl kläd- och sportbutiker som matbutiker och apotek.

Oavsett om du letar efter nyproduktion eller en klassisk lägenhet till salu i Täby, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa dig att hitta den perfekta bostaden för dig, där inget hem är det andra likt.

Söker du lägenhet till salu i Täby, är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ditt område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.