Såld lägenhet på Catalinabacken 6 i Hägernäs Strand
Hägernäs Strand

Catalinabacken 6

Såld

Optimalt planerad 2:a om 43 kvm belägen på våning 4. Ogenerat läge med fri utsikt över föreningens innergård. Stor balkong i fritt västerläge där du kan njuta av sol från lunch fram till solnedgång. Genomgående ljus och fin lägenhet med kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum med stor skjutdörrsgarderob samt ett fräscht badrum. I byggnaden finns garage som nås via hissen. Det finns lediga parkeringsplatser. Såväl uteplatser samt garage med och utan el. Det finns även en gästlägenhet i föreningen samt ett källarförråd som tillhör lägenheten. Till denna lägenhet ligger förrådet separat och nås via egen dörr i anslutning till garaget. Ekonomiskt stabil och välskött förening med låg belåning.

Hägernäs Strand ligger på den nedlagda sjöflygflottiljens område i Södra Hägernäs i Täby. Området som är mycket attraktivt beläget vid vattnet bjuder på en vidsträckt sjöutsikt och är ett av norra StorStockholms attraktivaste bostadsområden. Båt kan man hyra på den lokala båtklubben om du blir medlem. (Hägerns Strands bryggor). I närområdet finns även ett gym som är öppet kl. 05-23 samt ett hunddagis.

I området finns bl a ett antal butiker, 3 restauranger samt ett bageri. Här går den 7 km långa strandpromenaden förbi som sträcker sig bort mot Näsby Park. På gångavstånd finns ytterligare restauranger, badplats, fotbollsplan, sporthall samt en hockeyhall. Inom bekvämt räckhåll finns ett flertal golfbanor och alldeles i närheten ligger Rönninge by, ett naturreservat med en levande bondgård och café. Mer information på: www.hagernasstrand.se

Hägernäs Strand har fullgoda kommunikationer. En lokal busslinje (604) som går mellan Danderyds sjukhus via Täby Centrum till Hägernäs Station går genom området. Buss 629 som har hållplats vid Flygsvängen går mellan Danderyds sjukhus och Ullna strand via Arninge, samt nattbussen 691 som går mellan Odenplan och Hägernäs. Roslagsbanan från Hägernäs Station tar dig till Stockholm och Östra Station på cirka 20-25 minuter. Vill man ta bilen tar det bara några minuter till Täby Centrum och Arninge Centrum med dess kommers och kultur.

Visa mer
Slutpris

2 495 000 kr

Ansvarig mäklare

Rikard Sölling

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Vardagsrum

Kök

Sovrum

Hall

Badrum

Exteriör

Hägernäs Strand

Planlösning