Såld lägenhet på Boulevarden 69, våning 5 i Täby Park
Täby Park

Boulevarden 69, våning 5

Optimalt planerad trea om 76 kvm i toppskick!

Såld

Optimalt planerad trea om 76 kvm i toppskick!

Optimalt planerad trea med balkong i soligt västerläge!

Bostaden är belägen högt upp i huset och har en otrolig trevlig balkong med fritt läge i soligt västerläge. Här flyttar du in i en mycket smakfull lägenhet med genomgående fina materialval. Här får man en känsla av hemtrevnad direkt man kommer innanför dörren. Fina fönsterpartier bidrar med ljusinsläpp i ett insynsskyddat läge.

Bostaden är genomgående ljus och stilfull med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt två stilfulla toaletter. En WC och ett badrum som är utrustat med wc, dusch, tvättställ med kommod, speglar med inbyggd belysning, handduksvärmare, tvättmaskin och torktumlare. Hallen är ljus och välkomnande med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor i garderoben till höger. Köket har goda arbets- och förvaringsmöjligheter och bred maskinell utrustning med b.la. dubbel kyl/frys, ugn, micro, diskmaskin, spis och spisfläkt. I direkt anslutning till köket finns plats för ett större matbord med tillhörande stolar. Vardagsrummet är välplanerat, ljust, luftigt och lättmöblerat. Här kommer man även ut till den fantastiska balkongen i soligt västerläge och med fri utsikt. Till bostaden tillhör även ett förråd.

Brf Ryttarstugan Västra består av 89 lägenheter och ligger i Täby Park. Totalt består hela kvarteret, som även består av Brf Ryttarstugan Östra, av 163 lägenheter. Ryttarstugan Västra ligger mycket centralt i Täby Park, i hörnet av Boulevarden och den blivande stadsparken. Roslagsbanans station Galoppfältet ligger 300 m från kvarteret och Täby centrum nås lätt med ny gång- och cykelväg över det gamla galoppfältet. På den stora och gröna gården finns grillplats, odlingslådor och en lekplats för de minsta. Dessutom finns ett litet torp som går att nyttja för mindre barnkalas och middagar. I fastigheten finns också cykelförråd, barnvagnsrum, städrum, rullstolsrum och fastighetsförråd. I fastigheten finns också utrymme för källsortering av sopor och extra lägenhetsförråd för uthyrning.

Täby är ett populärt område som ligger norr om Stockholm. Här finns allt ifrån fantastiska naturområden, trevliga promenadstråk, badplatser, en av nordens största inomhuscentrum, flertalet sportanläggningar, handelsplatser och skolor för alla åldrar.

Täby Park är ett otroligt spännande område i framfart som kommer att bli en ny central mittpunkt i Täby. Här erbjuds allt från mysigt café, restaurang, paddel-banor, frisör, simhall och mycket mer. Här bor du med absolut närhet till Täby Centrum - ett av Sveriges största shoppingcentrum med brett utbud av affärer, restauranger och nöjen. På torget finns ytterligare utbud av matställen, caféer och aktiviteter. Utmärkta kommunikationsmöjligheter i form av Roslagsbanan som tar dig till Stockholm Östra på 15 minuter. Från den nya bussterminalen utgår flera busslinjer. I närheten byggs även en ny skola och en simhall som färdigställdes tidigare i år. Andra populära platser i närområdet är rönningesjön och Hägernäs strand som erbjuder fantastiska badmöjligheter på sommaren. Även båthamnen i Viggbyholm och det framväxta handelsområdet i Arninge är otroligt uppskattat.

Visa mer
Slutpris

4 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Sara Bjerwe

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.