Såld lägenhet på Kabeluddsvägen 24 i Gribbylund
Gribbylund

Kabeluddsvägen 24

Fantastisk etagelägenhet med huskänsla i populärt område!

Såld

Fantastisk etagelägenhet med huskänsla i populärt område!

Välkommen till denna fantastiska etagelägenhet om 110 kvm fördelade på två plan som är belägen i populära Gribbylund. Här får du det bästa av två världar, härlig uteplats på entréplan samt en stor terrass på övervåningen, båda i söderläge.

Lägenheten har öppna och sociala sällskapsytor, trevligt kök med köksö, stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp, två förråd/klädkammare som ger gott om plats för förvaring, tre sovrum som enkelt går att göra om till två större sovrum. Här finns även två fräscha helkaklade badrum med golvvärme, en kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt ett torkskåp.

Bostadsrättsföreningen Kabeludden finns några km nordost om Täby centrum. Föreningen äger tre byggnader uppförda 1986-1988 med totalt 79 lägenheter. Inom närområdet finns bostadsrättsföreningen Långbänken, som är avsedd för äldreboende. Kabeludden och Långbänken har tillsammans bildat samfälligheten Trefaldigheten vars uppgift är att förvalta garage, parkeringsplatser, vägar och grönytor samt ansvara för kabel-TV och bredband.

Till varje lägenhet hör ett förråd och en parkeringsplats. Föreningen har även en gästlägenhet (Kabelbo) som alla bostadsrättshavare har tillgång till. Där kan gästerna bo när de hälsar på och det finns plats för upp till fyra personer.

Gribbylund är ett lugnt vackert område med stora parkområden och Rönningesjön med Ängsholmsbadet på promenadavstånd. Runt sjön går en trevlig, 6 km lång, promenadväg. Närhet till Gribbylunds lokala centrum med dagligvarubutik, restaurang och viss annan service. Från centrum går bussar till Täby centrum, Arninge handelsområde samt Roslagsbanan, som sen tar dig på några minuter in till stan.

Visa mer
Slutpris

4 950 000 SEK

Ansvarig mäklare

Sara Bjerwe

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Omgivning

Övriga bilder

Planlösning