Såld lägenhet på Häradsgränd 3 i Täby Centrum
Täby Centrum

Häradsgränd 3

Såld

Optimalt planerad och ljus 1:a om 33 kvm med avskild sovalkov. Här har verkligen varje kvadratmeter utnyttjas väl. Öppen yta mellan kök och vardagsrum med god plats för både köksbord och soffa. Sovalkov med plats för 180 cm säng och goda förvaringsmöjligheter i förråd/klädkammare bakom spegelskjutdörrar. Fint badrum med tvättmaskin. I föreningen finns en tvättstuga för den som hellre önskar nyttja det. Faciliteter så som gemensam takterrass med bastu i anslutning finns som alla medlemmar kan nyttja. Får du besök så finns det även en gästlägenhet att boka. Garage under huset med direkt access från hissen.

Med tanke på den genomtänkta planlösningen så lämpar sig denna bostad för såväl den som bor själv eller ett par.

Här bor du i lugna kvarter med fönster som vetter mot föreningens grönskande innergård samtidigt som du kan gå till Täby Centrum på två minuter där du finner all tänkbar service. Roslagsbanan som tar dig till Tekniska Högskolan på 15 minuter ligger också bara ett par minuters promenad bort.

Föreningen har ovanligt låg belåning med tanke på att huset endast är 8 - 9 år gammalt. 6 959 kr/kvm enligt Årsredovisning från 2022.

Visa mer
Slutpris

2 040 000 kr

Ansvarig mäklare

Rikard Sölling

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.