Såld lägenhet på Näsbydalsvägen 14 i Näsbydal
Näsbydal

Näsbydalsvägen 14

Trevlig trea på våning 8 i mycket centralt läge!

Såld

Trevlig trea på våning 8 i mycket centralt läge!

Varmt välkommen till en mycket trevlig trea på våning 8 i centralt läge med gångavstånd till bland annat Täby Centrum, ICA Näsbydal, Stenugnsbageriet och kommunikationer. Lägenheten är välplanerad med genomgående ljusa ytskikt och fint parkettgolv. Modernt kök som renoverades för några år sedan med extra bra förvaring, fullstor kyl/frys, vinkyl samt plats för matbord intill fönster för 4-6 personer.

Vidare får vi ta del av ett vardagsrum med stora sociala ytor och med utgång till den inglasade balkongen med enastående utsikt. Från köket finns ingång till det större sovrummet via skjutdörr med praktisk garderobslänga. Det andra sovrummet är välplanerat med plats för garderob och byrå för extra förvaring. Badrummet är fräscht, helkaklat och stambytet skedde under 2000-2003. Hallen erbjuder bra förvaring i de två större garderoberna. En lägenhet med alla rätt, här kommer du att trivas!

Förråd ingår i avgiften och är beläget mittemot dörren till lägenheten.

Brf City i Täby är Sveriges sjunde största bostadsrättsförening och består av 900 lägenheter som byggdes mellan 1959-1961. Inom föreningens privata innegård Parken finns allt du kan tänka dig från lekplats, grillplats, odlingslådor och aktiviteter så som boule, tennis, fotboll och mycket mer. Vill man hyra Kvartersgården för privata tillställningar så går även det bra under fredagar, lördagar och söndagar! Helt enkelt en förening som erbjuder allt du kan tänka dig. Föreningen har god ekonomi med en belångsgrad på 2650 kr/kvm och i avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband, bostadsrättstillägg och sophantering.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected].

Visa mer
Slutpris

2 825 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.