Såld lägenhet på Flygvillevägen 3 i Hägernäs Strand
Hägernäs Strand

Flygvillevägen 3

Såld

Ljus och fin gavel 3:a om 74 kvm belägen på 1tr. Stor balkong i söderläge med fin utsikt över grönska. Stora sociala ytor och många fönster skapar ett härligt ljusinsläpp. Under 2022-23 har lägenheten genomgått renovering i form av slipning av golv i alla rum med vitlaserad efterbehandling, köksluckor sprutlackerade i grå/grön ton, mikrovågsugn & spis utbytta, ny toalettstol samt installation av TM & TT i badrummet. Samtliga väggar har även målats om. Stabil välskött förening.

Hägernäs Strand ligger på den nedlagda sjöflygflottiljens område i Södra Hägernäs i Täby. Området som är mycket attraktivt beläget vid vattnet bjuder på en vidsträckt sjöutsikt och är ett av norra StorStockholms attraktivaste bostadsområden. Båt kan man hyra på den lokala båtklubben om du blir medlem. (Hägerns Strands bryggor). I närområdet finns även ett gym som är öppet kl. 05-23 samt ett hunddagis.

Vid Catalinatorget finns det ett antal butiker och kontor, två restauranger samt ett bageri. Här går den 7 km långa strandpromenaden förbi som sträcker sig bort mot Näsby Park. På gångavstånd finns ytterligare restauranger, badplats, fotbollsplan, sporthall, gym, samt en hockeyhall. Inom bekvämt räckhåll finns ett flertal golfbanor och alldeles i närheten ligger Rönninge by, ett naturreservat med en levande bondgård och café. Mer information på: www.hagernasstrand.se

Hägernäs Strand har fullgoda kommunikationer. En lokal busslinje (604) som går mellan Danderyds sjukhus via Täby Centrum till Hägernäs Station går genom området. Buss 629 som har hållplats vid Flygsvängen går mellan Danderyds sjukhus och Ullna strand via Arninge, samt nattbussen 691 som går mellan Odenplan och Hägernäs. Roslagsbanan från Hägernäs Station tar dig till Stockholm och Östra Station på cirka 20-25 minuter. Vill man ta bilen tar det bara några minuter till Täby Centrum och Arninge Centrum med dess kommers och kultur.

Visa mer
Slutpris

3 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Rikard Sölling

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.