Lägenhet till salu på Källtorpsvägen 9, våning 4 i Näsby Park
Näsby Park

Källtorpsvägen 9, våning 4

Toppenfin bostad med härligt ljusinsläpp och mycket social planlösning!

Till salu

Toppenfin bostad med härligt ljusinsläpp och mycket social planlösning!

Vill du bo i en otroligt fin och ljus tvåa med optimal planlösning? Då kan detta boende verkligen vara något för dig!

Här flyttar du in i en optimalt planerad och mycket smakfull lägenhet med genomgående fint skick. Här får man verkligen en känsla av hemtrevnad så fort man kommer innanför dörren.

Direkt du kommer innanför ytterdörren välkomnas du av en luftig och rymlig hall med gott om plats för förvaring till vänster. I direkt anslutning till hallen hittar du badrummet och sedan kommer du vidare in i det stora, ljusa och harmoniska vardagsrummet med öppen planlösning mot köket. Här tar du dig även direkt ut på den mysiga balkongen som bjuder på fantastisk sol större delen av dagen, från ca. 11:30 till 19:30. Köket har full maskinell utrustning i form av kyl/frys, ugn, micro, spis, sprisfläkt och diskmaskin. Här har du även bra med förvaringsmöjligheter och plats för ett stort matbord med plats för 6-8 personer. I sovrummet är det ljust och luftigt. I direkt anslutning till sovrummet finns även ett litet extra rum som idag används som ett barnrum. Här går det givetvis lika bra att skapa en härlig walk in closet eller ett arbetsrum. källarförråd till bostaden finns. Möjlighet finns även till garageplats eller ute parkeringsplats, även el. Har du en garageplats tar du bara hissen rakt ner till garaget.

Brf Parkstråket ligger i närheten av Näsbypark längs Källtorpsvägen vid Norskogsbadet. Föreningen består av sex trapphus om fyra till sju våningar med 93 lägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök om totalt 6 412 kvm. Byggnationen av Brf Parkstråket startade 2016 och sista inflyttningarna ägde rum år 2018. Byggnaderna uppförs av Bostadsbyggarna FastPartner och Besqab och är ritade av White Arkitekter. Husen har en omgivande finplanerad mark och angöringsytor.

Detta är ett av Täbys mest natursköna områden tack vare sin närhet till vatten och stora grönområden. Här finns flertalet badplatser, såsom Näsaängsbadet och Kråkudden. Precis vid vattnet finns Näsby slott, med anor från 1200-talet. Här kan man ha konferens, fester och fantastiska bröllop. Det finns även ett fint utomhusbad med pool i Norrskogen med direkt närhet, som är perfekt för barnfamiljerna under sommaren. Där finns också tennisbana, ute-gym och stort grönområde. I Näsbypark finns även en tennisklubb och flera båtklubbar.

Näsbypark ligger cirka 15 kilometer norr om Stockholm längs E18 och är strategiskt placerat vad gäller kommunikationer. Här har du närhet till både Roslagsbanan som går från Näsbyparks station in till Stockholms city på 20 minuter, men även flertalet busslinjer. Vill du åka buss finns 618 som går till Danderyds sjukhus eller 619 som går till Täby Centrum via Roslags Näsby trafikplats, där bussar går både till Stockholm, Åkersberga, Vaxholm och Norrtälje. Ska du åka inom Täby kan du ta Buss 617 som går 250 m från fastigheten till Täby Centrum eller Hägernäs.

Visa mer
Källtorpsvägen 9, våning 4 Källtorpsvägen 9, våning 4 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 2 350 000 SEK
 • Boarea: 49 kvm föreningens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 4 av 5, hiss finns
 • Avgift: 4 006 kr. Inkl. värme, kallvatten, kabel-tv (grundutbud), bredband av Ownit samt förråd. Avgift för varmvatten samt el- mätning som sker i varje lägenhet tillkommer på avgiften. Avgiften höjdes senast i februari 2024.
 • Förening: BRF Parkstråket
 • Byggnadsår: 2016-2018
 • Område: Näsby Park, Täby
Utgångspris

2 350 000 SEK

Visningar

19 Jun 17:30 - 18:00
Varmt välkommen på visning - föranmäl dig gärna!
Ansvarig mäklare

Sara Bjerwe

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Källtorpsvägen 9, våning 4

 • Fantastiskt ljusinsläpp
 • Social och öppen planlösning
 • Rymlig balkong med sol större delen av dagen
 • Högt upp i huset
 • Naturskönt och lugnt område
 • Välskött förening
 • Källarförråd
 • Möjlighet till garageplats eller ute parkeringsplats, även el

Kök

Stilrent och modernt kök med matlagningsglädje tack vare öppna arbetsytor samt gott om förvaringsutrymmen. Vita skåpsluckor som passar utmärkt till det ljusa parkettgolvet och den mörkare bänkskivan. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, micro, spis, spisfläkt och diskmaskin. I köket finns det även plats för en matplats för 6-8 personer. Här kommer man även ut till den trevliga balkongen.

Vardagsrum

Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffa med tillhörande bord men även annat möblemang. Väggarna är i en ljus kulör och på golvet är det parkett.

Balkong

Otroligt mysig balkong med plats för loungegrupp, alternativt matgrupp, och grill. Här skiner solen från tidig lunch fram till kvällen.

Sovrum

Luftigt och harmoniskt sovrum med direkt anslutning till ett litet barnrum.
Här går det givetvis lika bra att skapa en härlig walk in closet eller ett arbetsrum. Precis efter eget tycke och behov. I sovrummet finns det plats för dubbelsäng, garderober samt övrig möblering. Väggarna är i en ljus kulör och golvet i ljusare parkett.

Klädkammare/Arbetsrum

I dagsläget används detta som ett litet barnrum. Här går det givetvis lika bra att skapa en härlig walk in closet eller ett arbetsrum. Precis efter eget tycke och behov.

Hall

I hallen möts man av det ljusa parkettgolvet som är genomgående i hela bostaden. I hallen finns gott om plats för avhängningsmöjligheter för både ytterkläder och skor direkt till vänster. I anslutning till hallen hittar du badrummet.

Badrum

Från hallen hittar du det helkaklade badrummet. Vitt kakel på väggarna i kombination med grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med rymlig dusch, stort handfat med kommod, WC, tvättmaskin och torktumlare. Utöver detta har nuvarande ägare satt in infravärme i taket för att få en riktigt skön värme i badrummet.

Exteriör

Näsbypark är ett av Täbys mest natursköna områden tack vare sin närhet till vatten och stora grönområden. Här finns flertalet badplatser, såsom Näsaängsbadet och Kråkudden. Precis vid vattnet finns Näsby slott, med anor från 1200-talet. Här kan man ha konferens, fester och fantastiska bröllop. Det finns även ett fint utomhus bad med pool i Norrskogen, som är perfekt för barnfamiljerna under sommaren. Där finns också tennisbana, ute-gym och stort grönområde. I Näsbypark finns även en tennisklubb och flera båtklubbar.

Övriga bilder

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 006 kr, Inkl. värme, kallvatten, kabel-tv (grundutbud), bredband av Ownit samt förråd.

Avgift för varmvatten samt el- mätning som sker i varje lägenhet tillkommer på avgiften.

Avgiften höjdes senast i februari 2024.
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
49 m² föreningens information
Våning
4 av 5, hiss finns
Andel i förening
0,90868 %
Andel av årsavgift
0,8603 %
Nettoskuldsättning
699 945 kr, Som underlag till beräkningen har föreningens årsredovisning (2022) använts. Den indirekta nettoskuldsättningen har beräknats på följande sätt: föreningens räntebärande skulder minus räntebärande tillgångar minus likvidamedel multiplicerat med andelstalet för årsavgift (i decimalform).
Kommentar till andelstal
Andel i förening är baserat på insatsandel
Uteplats
Otroligt mysig balkong med plats för loungegrupp, alternativt matgrupp, och grill. Här skiner solen från tidig lunch fram till kvällen.
Bilplats
Föreningen har 55 bilplatser i garaget under huset inklusive två dubbelplatser utan laddning, tre dubbelplatser med laddning, 33 enkelplatser utan laddning och 12 enkelplatser med laddning. I garaget finns också 2 st. mc-platser. Det finns även 18 markparkeringar ute som tillhör föreningen.

Parkering i garaget: 900kr/månaden
Laddplats: 1060kr/månaden
Dubbelplats: 1350kr/månaden
Mc-plats: 450kr/mån
Markparkering utanför huset: 550kr/månad

Dubbelplatser hyrs ut tillsammans.
Kostnad för el vid laddning på laddplatser tillkommer.

I garaget och på gatan finns parkering för rörelsehindrade. Besöksparkering finns på kommunens gata - Källtorpsvägen.

Det finns generellt väldigt gott om parkering i närområdet.
Övrigt
KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren & föreningen. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Köparen uppmanas även att kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakt tas med föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.


ÖPPEN BUDGIVNING:

Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer, samt information om de bud som inkommer, till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Föreningen

Namn
BRF Parkstråket
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
93 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr
Pantsättningsavgift
573 kr
Allmänt om föreningen
ALLMÄNT
Brf Parkstråket i Täby ligger i närheten av Näsbypark längs Källtorpsvägen vid Norskogsbadet. Föreningen består av sex trapphus om fyra till sju våningar med totalt 93 lägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök. Byggnationen av Brf Parkstråket startade 2016 och sista inflyttningarna ägde rum år 2018. Byggnaderna uppförs av Bostadsbyggarna FastPartner och Besqab och är ritade av White Arkitekter.

Brf Parkstråket består av 93 lägenheter om totalt 6 412 kvm uppdelat i två huskroppar. Husen har en omgivande finplanerad mark och angöringsytor.

Föreningen är äkta och juridiska personer godkänns ej.

Delat ägande är ok. Minsta ägarandel är 5%

Till varje lägenhet tillhör ett förråd. I förrådet finns en hylla och klädstång.
Information om månadsavgiften
INGÅR
Värme, kallvatten, kabel-tv (grundutbud) samt bredband av Ownit.

TILLKOMMER
Avgift för varmvatten samt el- mätning sker i varje lägenhet.

Avgiften höjdes senast i februari 2024.
Tv och Bredband
Det ingår 1st. digitalbox samt grundutbud på TV och bredband (100 Mb/sek) ingår i månadsavgiften. Vill man ha fler digitalboxar, fler kanaler eller snabbare bredband är det möjligt mot en tilläggskostnad.

Leverantör: Ownit
Gemensamma utrymmen
Övriga utrymmen som finns i föreningen är den trevliga innergården, cykelförrådet samt garaget.
Parkering
PARKERING
Föreningen har 55 bilplatser i garaget under huset inklusive två dubbelplatser utan laddning, tre dubbelplatser med laddning, 33 enkelplatser utan laddning och 12 enkelplatser med laddning. I garaget finns också 2 st. mc-platser. Det finns även 18 markparkeringar ute som tillhör föreningen.

Brf Parkstråket har parkeringsplatser för uthyrning. Parkeringar i Brf Parkstråket hanterar Nabo.

Föreningen tillämpar separata köer för varje typ av parkeringsplats.

Parkering i garaget: 900kr/månaden
Laddplats: 1060kr/månaden
Dubbelplats: 1350kr/månaden
Mc-plats: 450kr/mån
Markparkering utanför huset: 550kr/månad

Dubbelplatser hyrs ut tillsammans.
Kostnad för el vid laddning på laddplatser tillkommer.
Uppsägningstid för garage/parkeringsplats är tre kalendermånader.

I garaget och på gatan finns parkering för rörelsehindrade. Besöksparkering finns på kommunens gata - Källtorpsvägen.

Parkeringsavtalen följer inte lägenheten vilket innebär att om man säljer eller hyr ut lägenheten i andrahand så går parkeringsplatsen tillbaka till föreningen för uthyrning till nästa på tur i parkeringskön.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
UTFÖRDA RENOVERINGAR OCH UNDERHÅLL

*2021: Installation av laddplatser i garaget.
*2021: Upprättning av planteringsytor för odling av bär, grönsaker och kryddor.


KOMMANDE RENOVERINGAR OCH UNDERHÅLL

*2023: Säkerhetsbesiktning taksäkerhet.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2016-2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
FX
Hiss
Ja
Övriga byggnader/utrymmen
Till varje lägenhet tillhör ett förråd. I förrådet finns en hylla och klädstång. Förrådet är rejält med måtten höjd 2,8 m, bredd 1,2 m, djup 2,65 m.

Övriga utrymmen som finns i föreningen är den trevliga innergården, cykelförrådet samt garaget.

Ekonomi

Utgångspris
2 350 000 kr
KOMMUNALSKATT
30,207%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
4 000 kr/år
vatten
180 kr/år
Försäkring
1 200 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
5 380 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Kommentar
Driftkostnaderna varierar beroende på företag och avtal.
Elförbrukning
1 200 kWh/år
Energideklaration
Utförd 2021-08-30
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
89 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Detta är ett av Täbys mest natursköna områden tack vare sin närhet till vatten och stora grönområden. Här finns flertalet badplatser, såsom Näsaängsbadet och Kråkudden. Precis vid vattnet finns Näsby slott, med anor från 1200-talet. Här kan man ha konferens, fester och fantastiska bröllop. Det finns även ett fint utomhus bad med pool i Norskogen, som är perfekt för barnfamiljerna under sommaren. Där finns också tennisbana, ute-gym och stort grönområde. I Näsbypark finns även en tennisklubb och flera båtklubbar.

Kommunikation

Näsbypark ligger cirka 15 kilometer norr om Stockholm längs E18 och är strategiskt placerat vad gäller kommunikationer. Med Roslagsbanan från Stockholms city kan du åka till antingen Näsby Allé station, på 17 minuter, eller till Näsbypark station på 20 minuter.

Vill du åka buss finns 618 som går till Danderyds sjukhus eller 619 som går till Täby Centrum via Roslags Näsby trafikplats, där bussar går både till Stockholm, Åkersberga, Vaxholm och Norrtälje. Ska du åka inom Täby kan du ta Buss 617 som går 250 m från fastigheten till Täby Centrum eller Hägernäs.

Närservice

I Näsbypark C finns en nyrenoverad och välsorterad Hemköp-butik. Här i Centrum finns även café, restaurang, frisörer, florist, apotek, kemtvätt, SATS mm. Föredrar man att handla på ICA kan man ta sig en tur till Näsby allé där det finns en mindre butik.

I Täby finns 39 grundskolor, varav ungefär hälften är friskolor. Det finns nio gymnasieskolor, varav merparten är fristående. Inom en radie av ca en kilometer från bostaden finns så mycket som 5 grundskolor att välja på som exempelvis Näsbyparkskolan och Internationella Engelska skolan som blivit en av Täbys mest eftertraktade skolor.

Förskolor:
- Slottets förskola
- Sjökadettens förskola
- Tranans förskola
- Flugsnapparens förskola

Grundskolor:
- Näsbyparksskolan F-9
- Kunskapsskolan 6-9
- Flottiljens skola
- Futuraskolan
- Internationella engelska skolan 4-9
- Slottsparksskolan
- Norskolan F-3
- Spiraskolan F-9

Parkering

Parkering finns det gott om i närområdet. Det finns både 24 timmars parkeringar och infartsparkeringar.

Övrigt

Vi är din lokala fastighetsmäklare i Täby och har stenkoll på allt ifrån kommunikationer, skolor och förskolor till nöjen, restauranger och mataffärer. Utöver vår goda lokalkännedom har vi en lång erfarenhet inom branschen. Vårt kontor ligger i Hägernäs Strand men vi är även verksamma och säljer mycket i Näsbypark.

Vi erbjuder en personlig och professionell service och lägger stor vikt i att både köpare och säljare ska vara nöjda med affären. Vi på Svenska Mäklarhuset i Täby tycker att vi har världens roligaste jobb och vi vill vara det självklara valet av mäklare, både när du ska sälja din nuvarande bostad, men även när du är på jakt efter ditt nästa boende. Vi har som mål att alltid se till våra kunders bästa och se till att samtliga parter i bostadsaffären blir nöjda. Detta kan bevisas då vi har många återkommande kunder som ger oss förtroende att vara mäklare igen. Vi ser fram emot att sälja din bostad i Näsbypark.

Mäklare Näsbypark:
https://svenskamaklarhuset.se/omrade/som2e42c15fa69b41b9be74ecf6ac305b71-taby-nasby-park/

Mäklare Täby:
https://svenskamaklarhuset.se/kontor/taby/

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Sara Bjerwe

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Sara Bjerwe

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Vardagsrum

Balkong

Sovrum

Klädkammare/Arbetsrum

Hall

Badrum

Exteriör

Övriga bilder