Såld lägenhet på Pontongränd 15 i Hägernäs Strand
Hägernäs Strand

Pontongränd 15

Såld

Högt belägen lägenhet med två balkonger varav den större är inglasad. Gavelläge på våning 5 av 5 och stora fönsterpartier bidrar till ett fint ljusflöde in i bostaden. Lägenheten disponeras idag som en 3:a men kan med enkla medel göras om till en 4:a. Önskas ytterligare rum så är en 5:a möjlig att skapa. Ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot köket, 2-3 sovrum, 2 badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Ekonomiskt stabil förening med en av områdets lägst belånade föreningar. Det finns ett förråd som tillhör bostaden samt lediga parkeringsplatser.

Hägernäs Strand ligger på den nedlagda sjöflygflottiljens område i Södra Hägernäs i Täby. Området som är mycket attraktivt beläget vid vattnet bjuder på en vidsträckt sjöutsikt och är ett av norra StorStockholms attraktivaste bostadsområden. Båt kan man hyra på den lokala båtklubben om du blir medlem. (Hägerns Strands bryggor). I närområdet finns även ett gym som är öppet kl. 05-23 samt ett hunddagis.

I området finns bl a ett antal butiker, 3 restauranger samt ett bageri. Här går den 7 km långa strandpromenaden förbi som sträcker sig bort mot Näsby Park. På gångavstånd finns ytterligare restauranger, badplats, fotbollsplan, sporthall samt en hockeyhall. Inom bekvämt räckhåll finns ett flertal golfbanor och alldeles i närheten ligger Rönninge by, ett naturreservat med en levande bondgård och café. Mer information på: www.hagernasstrand.se

Hägernäs Strand har fullgoda kommunikationer. En lokal busslinje (604) som går mellan Danderyds sjukhus via Täby Centrum till Hägernäs Station går genom området. Buss 629 som har hållplats vid Flygsvängen går mellan Danderyds sjukhus och Ullna strand via Arninge, samt nattbussen 691 som går mellan Odenplan och Hägernäs. Roslagsbanan från Hägernäs Station tar dig till Stockholm och Östra Station på cirka 20-25 minuter. Vill man ta bilen tar det bara några minuter till Täby Centrum och Arninge Centrum med dess kommers och kultur.

Visa mer
Slutpris

5 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Rikard Sölling

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.