Såld lägenhet på Hägernäsvägen 7 i Hägernäs
Hägernäs

Hägernäsvägen 7

Välkommen till denna mycket fina och trivsam gavel- 2:a om 57 kvm belägen högst upp i huset!

Såld

Välkommen till denna mycket fina och trivsam gavel- 2:a om 57 kvm belägen högst upp i huset!

Välkommen till denna påkostade och välplanerade 2:a om 57 kvm högst upp i huset med balkong i sydväst-läge. Lägenheten har ett stort sällskapsrum med plats för både soffgrupp och matplats för 4-6 personer. Stilfullt kök från 2020, stort sovrum med walk-in closet samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Här bor du i härliga Hägernäs, ett område med närhet till ypperliga kommunikationer via både roslagsbanan och bussar som tar dig såväl norr som söder ut. Ett stenkast från bostaden finner du fina rekreationsområden såsom Rönningesjön, Rönningeby och Hägernäs strand invid Värtan. I Hägernäs centrum finns välsorterad mat och servicebutik, sushirestaurang, lokal krog, pizzeria och tandläkare. Önskar man större utbud är Täby Centrum bara en kort bussresa eller tre stationer med Roslagsbanan bort. Även Arninge handelsplats har ett brett utbud av butiker. Via Roslagsbanan är det endast en station dit.

BRF Flygbåten bildades 1953 och är en stabil förening med god ekonomi. Föreningen består av 83st lägenheter och 4 lokaler som ger en god inkomst till föreningen. Föreningen har 50 p-platser och 21st garage. Det är kö till dessa.

Visa mer
Slutpris

2 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Sherwin Shokofan

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.