Såld lägenhet på Pontongränd 19 i Hägernäs Strand
Hägernäs Strand

Pontongränd 19

Såld

Sällsynt tillfälle att kunna förvärva en av Hägernäs Strands finaste läge. På första parkett finner du denna fina lägenhet om 108 kvm. Bostaden har två uteplatser med sol från morgon till kväll. Fantastisk utsikt över Stora Värtan från alla fönster. Ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot köket, stilfullt kök renoverat 2018, tre sovrum samt två badrum. För den som önskar större vardagsrum så kan väggen till sovrum 3 plockas ned. Ekonomiskt stabil och välskött förening med låg belåning.

Hägernäs Strand ligger på den nedlagda sjöflygflottiljens område i Södra Hägernäs i Täby. Området som är mycket attraktivt beläget vid vattnet bjuder på en vidsträckt sjöutsikt och är ett av norra StorStockholms attraktivaste bostadsområden. Båt kan man hyra på den lokala båtklubben om du blir medlem. (Hägerns Strands bryggor). I närområdet finns även ett gym som är öppet kl. 05-23 samt ett hunddagis.

I området finns bl a ett antal butiker, 3 restauranger samt ett bageri. Här går den 7 km långa strandpromenaden förbi som sträcker sig bort mot Näsby Park. På gångavstånd finns ytterligare restauranger, badplats, fotbollsplan, sporthall samt en hockeyhall. Inom bekvämt räckhåll finns ett flertal golfbanor och alldeles i närheten ligger Rönninge by, ett naturreservat med en levande bondgård och café. Mer information på: www.hagernasstrand.se

Hägernäs Strand har fullgoda kommunikationer. En lokal busslinje (604) som går mellan Danderyds sjukhus via Täby Centrum till Hägernäs Station går genom området. Buss 629 som har hållplats vid Flygsvängen går mellan Danderyds sjukhus och Ullna strand via Arninge, samt nattbussen 691 som går mellan Odenplan och Hägernäs. Roslagsbanan från Hägernäs Station tar dig till Stockholm och Östra Station på cirka 20-25 minuter. Vill man ta bilen tar det bara några minuter till Täby Centrum och Arninge Centrum med dess kommers och kultur.

Visa mer
Slutpris

6 950 000 SEK

Ansvarig mäklare

Rikard Sölling

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Hägernäs Strand

Övriga bilder

Planlösning