Såld lägenhet på Lupinstigen 7B i Vendelsö
Vendelsö

Lupinstigen 7B

Nu finns denna fantastiska 1,5a till försäljning!

Såld

Nu finns denna fantastiska 1,5a till försäljning!

Välkommen till ditt framtida hem om 44 välplanerade kvadratmeter med en öppen och ljus planlösning. Här välkomnas du in i en lägenhet som direkt ger dig "här vill jag bo" känslan. Vackra färgval, exceptionell planlösning, separat sovrum och två fina uteplatser.
Här har materialvalen gjorts med omsorg för att bibehålla den tidlösa stilen. Genomgående fina parkettgolv som sträcker sig från hallen vidare in till köket och ända till sovrummet. Väggarna är fint målade i tidlösa toner som skapar en hemtrevlig känsla. För dig som uppskattar att bjuda hem vänner eller familj på middagar så erbjuder bostaden dig ett rymligt kök med tillhörande köksö där socialt umgänge kan ske under matlagning. Förutom köksön så bjuder även den öppna planlösningen till sociala ytor i vardagsrummet som ligger i direkt anslutning till köket. Vardagsrummet är gediget och rymmer både en större soffgrupp och matbord. Här kan du avnjuta en middag med utsikt över grannskapets gator. Tack vare det stora fönstret och balkongdörren så fylls lägenheten med ett fantastiskt ljusinsläpp. Ute på balkongen kan du under sommareftermiddagarna/ kvällarna avnjuta solens strålar.

- Separat sovrum
- Balkong med eftermiddag/ kvällssol
- Separat förråd
- Lugnt område med närhet till kommunikation till stan

Lägenheten är försedd med ett separat sovrum som taget ur en inredningstidning med ljusa och naturnära toner, en stor säng och ett fönster som släpper in solens sista kvällstrålar. På framsidan vid entrén finns en mysig och charmig uteplats som erbjuder sol hela morgonen och förmiddagen. Här finns plats för ett mindre bord och möjlighet till att grilla med en härlig utsikt. I övrigt bjuder bostaden på ett modernt och helkaklat badrum med golvvärme och maskinell utrustning som tvättmaskin och torktumlare. Så förutom ett smakfullt och tidslöst hem är det även förberett för smidigare vardagar och komfort.

Lupinstigen är ett mycket trevligt och omtyckt område, här bor man med direkt närhet till bussar som smidigt tar dig till Gullmarsplan, Stockholm C, Tyresö samt Haninge C med anslutande pendeltåg. Flera förskolor i närområdet och vackra Gårdens bad med sandstrand ligger på kort gångavstånd.

Kontakta ansvarig mäklare för mera information, Cassandra Ståhl 070 95 95 640.

Visa mer
Slutpris

2 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.