Såld lägenhet på Storseglet 19 i Vega
Vega

Storseglet 19

Ljus och luftig tvåa högt upp i huset utan insyn

Såld

Ljus och luftig tvåa högt upp i huset utan insyn

Varmt välkomna till denna ljusa och mycket luftiga tvåa. Här bor man bekvämt med tågstation och service precis utanför. Ett bra läge högt upp i huset utan insyn och med balkong i bästa solläge.

Lägenheten är mycket välplanerad med fina sociala ytor där kök och vardagsrum samsas i ett. Stora fönster partier som släpper in vackert med ljus och skapar en luftig känsla. Väl tilltaget kök i tidlöst utförande med en rymlig matplats som bjuder in till många middagsgäster. Soffgruppen placeras i mysig tv-hörna och bjuder på lättmöblerade ytor. Stort sovrum med gott om plats för en dubbelsäng. Snyggt helkaklat badrum med dusch och praktisk kombimaskin för tvätt och tork. Tack vare den smarta planlösningen finns möjlighet att bygga om lägenheten till en mindre trea.

Genomgående mycket smakfulla och tidlösa materialval med bland annat ljusa trägolv som skapar en stilren helhetskänsla. Bra med förvaring i stor skjutdörrsgarderob i hallen samt garderober i sovrummet. Till lägenheten har även ett separat källarförråd. Här är det bara att flytta in och trivas.

Ett boende för dig som uppskattar en smidig vardag med matbutiker, service och mycket bra kommunikationer till Stockholm och Nynäshamn.

Välkomna på visning.

Visa mer
Slutpris

2 390 000 kr

Ansvarig mäklare

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.