Såld lägenhet på Lupinstigen 7D i Vendelsö
Vendelsö

Lupinstigen 7D

Unik och fin minitrea med låg månadskostnad

Såld

Unik och fin minitrea med låg månadskostnad

I populära Vendelsö erbjuds nu denna moderna och mycket smart planerade minitrea som är unik för sitt slag. Med två separata sovrum kan ytorna anpassas efter behov. Det mindre rummet passar utmärkt som ett barnrum, hemmakontor, gästrum eller en walk-in closet.

Boendet håller en fin standard med genomgående parkettgolv och vitmålade väggar vilket ger en stilren helhetskänsla. Rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Tidlöst kök med vita snickerier och full maskinell utrustning. Matplats för 4-6 personer i direkt anslutning mot kök och vardagsrumsdel vilket ger fina sociala ytor att umgås på. Helkaklat badrum med golvvärme, dusch och praktisk tvättpelare.

Lägenheten bjuder på två uteplatser, en balkong på entrésidan med sol på förmiddagen samt en balkong på baksidan som nås via vardagsrummet. På denna balkong kan man njuta av solen på eftermiddagen och kvällen.
Till lägenheten hör även ett separat förråd.

Lupinstigen är ett mycket trevligt och omtyckt område. Här bor man med direkt närhet till bussar som smidigt tar dig till Gullmarsplan, Stockholm C, Tyresö samt Haninge C med anslutande pendeltåg. Flera förskolor i närområdet och vackra Gårdens bad med sandstrand ligger på kort gångavstånd.

- Låg månadskostnad
- Två sovrum
- Hemmakontor, gästrum eller barnrum
- Modern standard
- Bara att flytta in
- Balkong med sol på eftermiddagen och kvällen
- Direkt närhet till utmärkta busskommunikationer
- Närhet till Drevviken och naturområden

Varmt välkomna att trivas.

Visa mer
Slutpris

2 140 000 kr

Ansvarig mäklare

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.