Såld parhus på Svalbardsvägen 11 i Vega
Vega

Svalbardsvägen 11

Nu finns äntligen ett fantastiskt parhus till salu på efterfrågade Svalbardsvägen!

Såld

Nu finns äntligen ett fantastiskt parhus till salu på efterfrågade Svalbardsvägen!

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva detta fantastiska br-parhus. Beläget i en lugn och fridfull miljö på en liten enskild höjd ifrån övriga grannar utan insyn. Från altanen som ligger i sydväst läge har du direkt tillgång till föreningens gräsmatta och privata swimming pool. Uteplatsen är perfekt för sena familjemiddagar i solnedgången och en härlig plats för barnen att springa runt lekandes. Här får du återuppleva bullerbynkänslan i en modernare tappning. Huset är disponerat på tre plan med smakfulla tillval och i toppskick med alla bekvämligheter som kan behövas för att få en smidig vardag. Tre gedigna sovrum på mellersta planet med god plats för förvaring. Den ombyggda vinden är inredd i en klass för sig med vita bjälkar i taket, spotlights och stora takfönster som släpper in ett fantastiskt ljus. Här uppe finns även en separat WC och kontorsyta, välkommen till föräldrarnas egna privata oas.

- Inredd vindsvåning som ger extra plats för den stora familjen.
- Gemensam swimmingpool för medlemmarna.
- Stenkast till förskolor och skolar
- Här är det bara att flytta in och trivas!

På entréplan välkomnas du in till ett väl tilltaget kök i en lantligare anda med fina materialval. Köksluckor i fina snickerier som gifter sig fint med det kaklade stänkskyddet som sträcker sig längst köksbänken. Här finns gedigna arbetsytor för de större och sociala matlagningarna som köket bjuder in till tack vare den öppna planlösningen. Medans maten lagas kan sällskapet slå sig till bords för att konversera eller njuta av ett glas i soffan med utsikt över barnen som leker på gräsmattan, men ändå fortsätta socialisera sig med de i köket. Huset är försett med två större badrum och en WC, perfekt för familjen som vill ha en enkel vardag. Badrummen är helkaklade med vita väggar och smakfulla och genomtänkta val av klinker med golvvärme. Väl genomtänkta val av kommoder och förvaringsskåp som håller en röd tråd mot kökets lantliga anda.

Mysiga tillval med en genomgående rödtråd beskriver det här hemmet till punkt och pricka. När du väl kommer hit kommer du inte vilja lämna. Nu är du välkommen att komma på visning!

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse:
Cassandra Ståhl
070 95 95 640
[email protected]

Visa mer
Slutpris

4 900 000 SEK

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

ombyggd vindsvåning

ombyggd vindsvåning

ombyggd vindsvåning

Badrum entréplan

Badrum entréplan

Badrum mellanplan

Föreningspool

Föreningspool

Mysig gemensam loungehörna vid poolen

Föreningen delar på gräsmattan