Lägenhet till salu på Folkparken 4 i Handen
Handen

Folkparken 4

Till salu

Renoverad och stilren etta med fina materialval och inglasad balkong i bästa solläge!

Visa mer
Folkparken 4 Folkparken 4 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • utgångspris: 1 575 000 kr
  • Boarea: 36.5 kvm föreningens information
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 2 av 5, hiss finns
  • Avgift: 2 897 kr. Obligatorisk avgift för internetuppkoppling tillkommer 150 kr.
  • Förening: BRF Haninge Park 1
  • Byggnadsår: 2004/2005
  • Område: Handen, Haninge
utgångspris

1 575 000 kr

Visningar

30 Maj
Bokad visning. Kontakta ansvarig mäklare för visning
Ansvarig mäklare

Jennifer Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Folkparken 4

Folkparkens kanske finaste etta?
Varmt välkommen till denna renoverade och stilrena 1:a om 36,5 kvm. Bostaden genomsyrar fina materialval och underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier, inglasad balkong i bästa solläge!

- Modernt badrum med fina ytskikt
- Stilrent och rymligt kök med köksluckor i grått med plats för matbord som rymmer 4 personer
- Genomgående parkettgolv vilket ger en stilren helhetskänsla
- Rymlig sovalkov med en rejäl skiljevägg klädd med akustikpanel
- Underbar balkong i sydvästläge med klinker på golv.

Rymlig hall med klinkergolv och förvaringsmöjligheter, generöst kök i grått utförande med full maskinell utrustning, helkaklat badrum i modern tappning med duschvägg i mattsvart industriglas samt ett härligt rum med sovalkov. Från rummet nås den underbara och rymliga inglasade balkongen med klinker på golv, här kan du njuta av solnedgången. Till bostaden hör ett separat förråd.

Läget är fantastiskt! Närhet till kommunikationer, matbutiker, centrum, Rudans friluftsområde som erbjuder vacker natur, badmöjligheter, motionsspår, frisbeebana m.m. Allt detta på bara några minuters gångavstånd. Även SATS och Cirkel K finns på andra sidan gatan.

Övriga bilder

Planlösning

Om bostaden

Renoverad och stilren etta med fina materialval och inglasad balkong i bästa solläge!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 897 kr, obligatorisk avgift för internetuppkoppling tillkommer 150 kr.
Antal rum
1 rum
Boarea
36.5 m² föreningens information
Våning
2 av 5, hiss finns
Andel av årsavgift
0,9322 %
Nettoskuldsättning
248 761 kr, Som underlag till beräkningen har föreningens senaste årsredovisning (2022) använts.

Föreningen

Namn
BRF Haninge Park 1
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
82 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja, får fördelas mellan exempelvis föräldrar och vuxna barn, dock med lägsta fördelning om 10 %. Medlem måste vara skriven på adressen.
Allmänt om föreningen
Brf Haninge Park 1 bildades 2004 och är en äkta bostadsrättsförening med 82 bostadsrättslägenheter, beläget i central Handen i Haninge kommun.
Information om månadsavgiften
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband. Information från föreningen.
FÖRENINGENS EKONOMI
Enligt preliminär budget för 2024 finns det för närvarande ingen inplanerad avgiftsförändring, men ekonomin ses över och anpassas till rådande omständigheter. Senaste höjningen (17%) genomfördes oktober 2023 pga. stigande räntor och elpriser.

Information från föreningen 2024-01-18
Tv och Bredband
TV
Din lägenhet är utrustad med ett eller flera Comhem-uttag (FiberKoax) där varje uttag har tre ingångar där du kan ansluta TV/Radio samt Internet. Föreningen ingår i ett gruppavtal med Comhem vilket betyder att det ingår ett grundutbud av kanaler för TV som ingår i månadsavgiften. Varje medlem kan – mot egen bekostnad – själv teckna tilläggstjänster eller utöka kanalutbudet.

Bredband
Föreningen har tillgång till bredband via fiber och är ansluten till ett gruppavtal med Telenor (Bredbandsbolaget) som leverantör. I det avtalet ingår bredband (250/250 Mbit/s) och telefoni. Det finns ett nätverksuttag i varje lägenhet. Egen nätverksutrustning såsom router behövs om ni vill ha trådlöst nätverk.
Gemensamma utrymmen
Föreningen har inga gemensamma utrymmen.
Parkering
Allmän info från föreningens hemsida:
Vi har sammanlagt 58 st parkeringsplatser för uthyrning till föreningens medlemmar. 26 st av dessa är försedda med timerstyrt eluttag. Vi tillhandahåller inga garageplatser då dessa tillhör andra föreningar i området.

Pris
Med el: 275 kr/månad
Utan el: 170 kr/månad


Då vi har ett begränsat antal parkeringsplatser kan vi normalt bara tillåta uthyrning av en p-plats per hushåll och detta hushåll måste vara brukare av en bil.
FÖRSÄKRING
Moderna Försäkringar. Bostadsrättstillägget ingår ej och föreningen uppmanar samtliga medlemmar att teckna eget tillägg via sin hemförsäkring.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2004/2005
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Ekonomi

utgångspris
1 575 000 kr
KOMMUNALSKATT
32,018%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
4 200 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 200 kr/år
Kommentar
Driftkostnader är inviduella och kan variera. Försäkring tecknas separat
Energideklaration
Utförd 2019-09-30
Energiklass
F
PRIMÄRENERGITAL
165 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Handen är ett område som ligger i Haninge kommun, söder om Stockholm. Det är ett växande område med både bostäder och arbetsplatser. Handen centrum är en viktig knutpunkt för lokaltrafiken i södra Stockholm och här finns bland annat en pendeltågsstation och flera busslinjer.

Området kring Handen har också mycket vacker natur med skogar och sjöar. Det finns flera fina strövområden och naturområden där man kan ta långa promenader eller cykelturer. Handen ligger också nära kusten och det är möjligt att ta sig till flera fina badplatser längs kusten med bil eller kollektivtrafik.

Kommunikation

Pendeltåget går fyra gånger i timmen under dagtid. Det tar 25 minuter till Stockholm central och drygt 40 minuter till Nynäshamn. Med bil tar det cirka 20 minuter till Stockholm.

Handens bussterminal ligger vid pendeltågsstationen, och en rad olika busslinjer täcker in både närområdet och grannkommunerna. Handen har ett väl utbyggt system av gång- och cykelvägar.

Närservice

Haninge centrum är ett ljust och modernt köpcentrum med ett 60-tal butiker, post, bank, polis, apotek, systembolag, huvudbibliotek, restauranger med mera. Ett handelsområde, beläget inom gång- och cykelavstånd, ligger i anslutning till Handens trafikplats och innefattar bland annat Biltema, Port73, Coop Forum och Ica MAXI

Handen har en väl utbyggd barnomsorg och grundskola. Här finns också Fredrika Bremergymnasiet, restaurangskola, Komvux, Kunskapslyftet, Fria gymnasieskolan och Walters gymnasium.

Rudans friluftsområde är både ett populärt friluftsområde och naturreservat nära pendeltågsstationen. Här finns promenadvänliga skogar, stora ängar, friluftsbad, ädelfiske, motions- respektive skidspår med konstsnö, elljusspår, grillplatser och även en teaterlada. Sörmlandsleden passerar här.

Torvalla är Haninge kommuns största idrottsanläggning med bland annat sport- och simhall, ishallar och tennishall. Eskilsparken med lekpark och stora gräsytor används för evenemang.

Övrigt

Handen är en del av Haninge kommun som är en av Sveriges största kommuner till ytan. Haninge är en kommun som präglas av mångfald, natur och närhet till både stad och skärgård.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jennifer Hertzman

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Jennifer Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.