Kommande försäljning lägenhet på Storseglet 51 i Vega
Vega

Storseglet 51

Snart finns denna välplanerade etta om 28kvm till salu

Kommande

Snart finns denna välplanerade etta om 28kvm till salu

Varmt välkomna till denna välplanerade och moderna etta som ligger i populära Storseglet. Bostaden har genomgående fina materialval såsom kombinerad ugn och mikro i köket, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt härlig golvvärme i badrummet. Köket är i en fin tidlös kulör och är från Vedum med köksutrustning från Electrolux. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och allrum där både matbord och en större säng ryms. Hela lägenheten är väl genomtänkt där smakfull förvaring erbjuds i platsbyggda garderober. Allrummet fylls med ett härligt ljusinsläpp från de större fönsterpartierna och med en utgång till balkongen som är belägen i ett insynsskyddat läge. Från lägenheten har du oslagbar närhet till kommunikationer utan att bli störd.

Föreningen är en av de få som erbjuder takterrass till sina medlemmar, denna föreningen erbjuder inte bara en utan tre stycken. Två som är bokningsbara och en som är öppen för att använda fritt.

Smidigare läge är svårt att hitta, precis utanför huset ligger Vega tågstation som tar dig till Stockholm C på 20 min. Här finns även mataffärer, restauranger, gym, frisör och en frukt-och grönsakshandlare på torget. Behöver man storhandla är det inte långt till Port 73, Länna Köpcentrum eller Haninge Centrum. Området erbjuder även flera fina grönområden där du kan ta avkopplande promenader eller motionera. Vill man bada finns Rudansjön och Drevviken i närheten.

Denna bostad vill du inte missa! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Storseglet 51 Storseglet 51 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Boarea: 28 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 2 av 7, hiss finns
  • Avgift: 1 966 kr. I avgiften ingår värme, tv och bostadsrättstillägg. Obligatorisk kostnad om 150 kr tillkommer på avgiften för bredband. Kall- & varmvatten tillkommer på avgiften för den faktiska förbrukningen per lägenhet.
  • Förening: Brf Las Vega
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Vega, Haninge

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jennifer Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Storseglet 51

Hall

Ljus och välkomnande hall som rymmer möblemang för avhängning eller avlastningsbord. Ljusa väggar med ljus parkett på golv.

Kök

Smakfullt och praktiskt kök från Vedum i tidlösa toner. Mörk bänkskiva och stora vita kakelplattor som stänkskydd som gör det enkelt att hålla rent. Övrig utrustning: Inbyggd diskmaskin, ugn, spishäll och kyl/ frys i rostfritt. Mycket god förvaring i form av skåp.

Allrum

Ljust och rymligt allrum som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare store fönsterpartier. Fina ljusa parkettgolv.

Badrum

Helkaklat badrum med ljusa väggar och en fin mörkare ton på golvet. Utrustad med: stor dusch med glasdörrar, kombinerad tork/ tvättmaskin med en avlastningsbänk ovan, förvaringskåp, handfat med kommod och en stor belyst spegel.

Balkong

Balkong med trevligt solläge.

Visa mer

Övriga bilder

Planlösning

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
1 966 kr, I avgiften ingår värme, tv och bostadsrättstillägg. Obligatorisk kostnad om 150 kr tillkommer på avgiften för bredband.
Kall- & varmvatten tillkommer på avgiften för den faktiska förbrukningen per lägenhet.
Antal rum
1 rum
Boarea
28 m²
Våning
2 av 7, hiss finns
Nettoskuldsättning
Andelstal av årsavgift har inte kunnat inhämtas från föreningen. Därför kan inte uppgiften anges i objektsbeskrivningen.
Uteplats
Balkongen har en underbar eftermiddags-/kvällssol utan insyn från andra byggnader.
Bilplats
Föreningen har ingen egen parkering, men det finns en stor parkeringsplats precis utanför lägenheten.
500:- i månaden med Easypark.

Föreningen

Namn
Brf Las Vega
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
103 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 185 kr
Pantsättningsavgift
473 kr
Allmänt om föreningen
Brf Las Vega består av adresserna Gaffelseglet 48 & 50 samt Storseglet 49, 51, 53, 55, 57 & 59. Den ekonomiska förvaltningen i föreningen sköts av Simpleko och teknisk förvaltare är Aphos. Föreningen har ett soprum i en fristående byggnad på gården (hushållssopor och kärl för matavfall). Utrymme finns i varje trapphus i entréplan. Låsbara cykelförråd finns i fristående byggnad på gården. Det finns även 3 bokningsbara lådcyklar som går att boka av medlemmar i föreningens app "Boaktiva". Föreningen har 3 takterrasser varav 2 st finns tillgängliga för bokning av medlemmar i föreningens app "Boaktiva" och en takterrass är obokningsbar.

Besök gärna föreningens hemsida: https://brflasvega.se/index.html
Information om månadsavgiften
I avgiften ingår värme och bostadsrättstillägg.
Faktiskt förbrukning av varm/kallvatten debiteras utöver månadsavgiften.
- Varmvatten ca 43 kr/kvm/år (kostnaden är beräknad på normal användning)
- Kallvatten ca 28 kr/kvm/år (kostnaden är beräknad på normal användning)

Alla lägenheter är gruppanslutna till ComHem och debiteras 150 kr/mån på månadsavgiften.
FÖRENINGENS EKONOMI
Avgiften höjdes om 5% från 1/6-2023.
Tv och Bredband
Alla lägenheter är gruppanslutna till ComHem och debiteras 150 kr/mån på månadsavgiften.
TV - Grundutbud
Bredband - 100/100
IP-Telefoni
Gemensamma utrymmen
Tre gemensamma takterrasser där solen når in från alla väderstreck ger en extra dimension!
Barnvagn & Rullstolsförråd finns i varje trapphus i entréplan, Låsbara cykelförråd finns i fristående byggnad på innergården samt 3 st lådcyklar som finns tillfängliga för bokning av medlemmar i föreningens app "Boaktiva"
Parkering
Föreningen har inga egna p-platser. Parkering finns på gata samt utomhusparkering mot pendeltåget. Haninge kommun ansvarar för avgifter för p-platserna.

Parkeringsplatser finns utanför porten. Betalas via Easypark 500 kr i månaden.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen har inga renoveringar planerade (information från föreningen 2022-09-27).

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
BYGGNADSÅR
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Frånluft och tilluft med värmeåtervinning (FTX).
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
32,018%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
3 200 kr/år
vatten
9 884 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
13 084 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Kommentar
Driftskostnaderna är individuella och ser olika ut beroende på antal personer i hushållet samt den egna förbrukningen.
Energideklaration
Utförd 2019-07-05
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
81 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Välkommen till Vega! Här finner du en idyllisk miljö med närhet till natur och skärgård samtidigt som du har bekvämt avstånd till Stockholm city. Vega är ett nytt bostadsområde som har tagits fram med fokus på hållbarhet och livskvalitet. Här har man tänkt på allt för att skapa en trivsam miljö för både barnfamiljer och singelhushåll. Du finner moderna och energieffektiva bostäder i olika storlekar och utföranden, från små och smidiga lägenheter till stora villor.

Kommunikation

I Vega finns en pendeltågsstation som tar dig till Stockholm central på cirka 20 minuter. Det finns även bussar mot bland annat Länna handelsplats och Jordbro. För dig som är bilburen tar väg 73 dig bekvämt till och från såväl Stockholm city som Handen och vidare till Nynäshamn.

Närservice

området är rikt på både skog och natur med fina strövområden. Det finns flera badplatser och bra fiske på gång- och cykelavstånd. I Haninge finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhall, padelbanor, tennisbanor, och fotbollsplaner. I närliggande Rudan friluftsområde finns två sjöar och trevliga skogsspår samt vintertid även elljusspår. I närliggande Tyresta naturreservat finns natursköna strövarområden och ett mysigt café. Inom bekvämt avstånd från Vega finns Haninge Centrum, Port 73 och Länna köpkvarter med flertalet butiker, restauranger och service.

Övrigt

Sammanfattningsvis är Vega ett område som har allt du kan önska dig när det gäller boende. Med sin idylliska miljö, närhet till natur, goda kommunikationer och fokus på gemenskap och hållbarhet är det svårt att hitta ett bättre ställe att bo på. Vi hälsar dig varmt välkommen till Vega!

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jennifer Hertzman

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Jennifer Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.