Såld lägenhet på Stenbockens gata 102 i Brandbergen
Brandbergen

Stenbockens gata 102

Såld

Mycket fin fyra med uthyrningsmöjlighet för den som önskar att dryga ut kassan. Här är det bara att flytta in direkt och trivas, nuvarande ägare har renoverat hela lägenheten i en tidlös och smakfull stil.

Högt upp i huset på våning fyra av fem finns nu möjligheten att bli ny ägare till denna välplanerade fyra med ett lugnt och fint läge. Inglasad balkong i väst med sol på eftermiddagen och kvällen samt en vacker milsvid utsikt mot skog och natur.

Lägenheten består av tre stora sovrum där varje rum har bra med förvaringsytor i en praktisk skjutdörrsgarderob, ena sovrummet har även en rymlig klädkammare. Snyggt kök i klassiskt modernt utförande som är ombyggt för att erbjuda bättre förvaring och mer arbetsyta. Två moderna och helkaklade badrum, ett utrustat med badkar och ett med dusch. I det större badrummet finns även en tvättmaskin. I det stora vardagsrummet finns gott om plats för familj och vänner att umgås i. Här bor man utan insyn och med sol på både morgon och kväll.

Här bor man med ett smidigt läge som underlättar vardagen. Alldeles i närheten av bostaden finns en förskola och härifrån är det även kort gångavstånd till bussar som tar dig till Gullmarsplan, Stockholm C och andra delar i Haninge. Brandbergens C ligger på gångavstånd, här finns flertal butiker och mataffär. Skolor upp till årskurs 9 hittar man i närliggande Brandbergens skola.

Varmt välkomna att trivas.

Visa mer
Slutpris

2 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.