Jennifer Hertzman
Jennifer Hertzman Jennifer Hertzman [email protected] Svenska Mäklarhuset
Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Jennifer Hertzman

"Att gå den extra milen för mina kunder är något som jag värdesätter högt."

Jag är född och uppvuxen i Haninge. Och bor här än idag. Det ger mig en otrolig och självupplevd lokalkännedom. Jag har koll på förskolor och skolor, badplatser och andra smultronställen som du inte kan läsa dig till. Jag har arbetat med försäljning och service i över 10 år och är en av Haninges mest anlitade mäklare. Mitt arbete präglas av engagemang, värme och målmedvetenhet. Detta innebär att du får en oerhört kundfokuserad mäklare som förmedlar din bostad som om det vore min egna. Jag lägger ned min själ i din affär, skapar rätt förutsättningar och arbetar envist för att för du ska få så bra betalt som möjligt.

Jag är alltid på ett strålande humör och mår som bäst när jag lyckas överträffa dina förväntningar. Att gå den extra milen för mina kunder är något som jag värdesätter högt. Jag brinner för försäljning och lämnar inget åt slumpen men det viktigaste för mig är nöjda kunder och rekommendationer.

Kontakta mig om du funderar på att byta bostad, jag ser fram emot att vara en del av den kanske största affären du gör i livet.

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.