Såld lägenhet på Lupinstigen 21B i Vendelsö
Vendelsö

Lupinstigen 21B

Fina sociala ytor och en stor terrass i sydväst

Såld

Fina sociala ytor och en stor terrass i sydväst

Läge, läge, läge. Nu finns möjligheten att bli ny ägare till denna mycket välplanerade trea med ett av områdets bästa lägen. Ytterst lite insyn tack vare att huset ligger fritt på både fram och baksida. Den egna terrassen om hela ca 30 m² ligger i bästa sydvästläge med fri utsikt mot grönska. På terrassen ryms både loungegrupp och matgrupp vilket ger fina sociala ytor att umgås på med familj och vänner. Här kan du skapa din alldeles egna gröna oas, njut av solen hela dagen och bjud in till många trevliga grillmiddagar.

Inne i bostaden möts du av en modern planlösning med 2,6 m i takhöjd, stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och skapar en luftig känsla. Fina sociala ytor med kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Kök i tidlöst vitt utförande från Myresjökök och en mycket väl tilltagen matplats invid fönsterparti med fri utsikt. I vardagsrumsdelen ryms det en större soffgrupp och tv:n får sin naturliga placering. Det större sovrummet nås via hallen och utgör master bedroom, här ryms en dubbelsäng. Sovrum 2 nås via vardagsrummet, detta rum passar utmärkt som barnrum, gästrum eller hemmakontor. Helkaklat badrum i modernt utförande med dusch och praktisk tvättstugedel, i badrummet finns plats för badkar om så önskas. Välkomnande hall med gott om plats för förvaring i stor platsbyggd garderobslösning, i övrigt finns bra med förvaring i båda sovrummen har är utrustade med stora skjutdörrsgarderober.

Alldeles utanför den egna lägenheten når man smidigt det generösa förrådet. Till bostaden hör även en fast p-plats som är utrustad med laddbox för elbil, även den bekvämt placerad precis nedanför bostaden. Här erbjuds en smidig vardag i förening med bra ekonomi i ett mycket omtyckt område.

Här bor man med direkt närhet till vältrafikerad busshållplats som går med täta turer till Gullmarsplan, Stockholm C, Tyresö samt Haninge C med anslutande pendeltåg. Flera förskolor i närområdet, natur och vackra Gårdens bad med sandstrand ligger på kort gångavstånd. Varmt välkomna att trivas.

Visa mer
Slutpris

2 995 000 kr

Ansvarig mäklare

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Jennifer Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Här betar får, hästar och kor

I Tyresta finns många fina vandringsleder

Café med mysig uteservering

Tyresta by med 4-h gård, café och lanthandel

Naturum Nationalparkernas hus

Ramsjön med sandstrand och klippbad