Kommande försäljning lägenhet på Gaffelseglet 41 i Vega
Vega

Gaffelseglet 41

Kommande

Välplanerad trea om 75,5 kvm högst upp i huset med hiss!

Visa mer
Gaffelseglet 41 Gaffelseglet 41 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Boarea: 75.5 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 5 av 5, hiss finns
  • Avgift: 5 271 kr. I månadsavgiften ingår värme. Bredband och annat TV-utbud/Leverantör tecknas av lägenhetsinnehavaren själv.
  • Förening: BRF Bonneville I Vega
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Vega, Haninge

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jennifer Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Gaffelseglet 41

Varmt välkommen till Gaffelseglet 41, högst upp i huset! En välplanerad 3:a i gavel med kök och vardagsrum i öppen, social planlösning med stor balkong om ca 46 kvm i vinkel. Fönster i tre olika väderstreck vilket gör ditt hem ljust och luftigt. Vardagsrummets stora fönsterpartier ger en härlig och öppen känsla. Båda sovrummen är i bra storlek med plats för både säng, skrivbord och garderobsförvaring. Badrummet är i stilrent utförande där tvätt- och torkmaskin är installerat under arbetsbänk för ett förenkla vardagen samt förvaring i skåp ovanför.

- Välplanerad 3:a om 75,5 kvm
- Stilrena materialval
- Stor balkong om ca 46 kvm i vinkel
- Generösa fönsterpartier vilket ger ett fint ljusinsläpp
- Högst upp i huset
- Sista huset på gatan
- Naturnära område
- Direkt närhet till pendeltågtsation och Vega staden
- Goda parkeringsmöjligheter i nära anslutning till bostaden

Bostaden ligger i nära anslutning till Vegas pendeltågsstation, flera busslinjer som tar dig runt om men även utanför Haninge, 73:an som tar dig till city och Nynäshamn på cirka 20 minuter. Förutom den goda kommunikationen finns flera bra förskolor, skolor, gym, caféer men även matbutiker.

I Vega bor du centralt men även ändå avlägset för att kunna uppleva den fantastiska naturen Haninge har att erbjuda. På bekvämt avstånd nås Ica Maxi, systembolaget samt Port 73 och Haninge Centrum som erbjuder ett stort antal butiker, matbutiker, frisörer, florister, kaféer och leksaksbutiker.
För den hurtiga som uppskattar frisk luft finns flera trevliga promenadstråk, vackra naturområden, flera badvänliga sjöar samt populära Rudan som blir perfekta stället att spendera sommaren som vintern.

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jennifer Hertzman

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Jennifer Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Välplanerad trea om 75,5 kvm högst upp i huset med hiss!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 271 kr, I månadsavgiften ingår värme. Bredband och annat TV-utbud/Leverantör tecknas av lägenhetsinnehavaren själv.
Antal rum
3 rum
Boarea
75.5 m² föreningens information
Våning
5 av 5, hiss finns
Andel i förening
2,757 %
Andel av årsavgift
2,7613 %
Nettoskuldsättning
842 987 kr

Föreningen

Namn
BRF Bonneville I Vega
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
45 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Allmänt om föreningen
Brf Bonneville är en relativt nybildad förening som ligger öster om järnvägen och är den sydliga gränsen för Stadsdel Vegas bebyggelse. Brf Bonneville omfattar 2 huskroppar om 5 våningar inkl. entréplan.

I natur- och stadsnära Vega har Vera Arkitekter Stockholm skapat en unik arkitektur med balkonger som sträcker sig runt hela fasaden på alla våningsplan. Detta bidrar till ett modernt intryck och innebär att samtliga lägenheter har stora balkonger.

Föreningen består av 45 bostadsrätter i ett punkthus med fem våningar samt ett lamellhus i fem våningar. Den totala boarean (BOA) är ca 2 584 kvm.

Arkitektritat hus av Vera Arkitekter Stockholm med en genomtänkt, unik design med en generös takhöjd.
FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningen äger rätten att ta ut en överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift av någon av parterna i samband med en överlåtelse.
Tv och Bredband
Bostadsrättshavaren tecknar eget avtal för tv/bredband via fiber.
Gemensamma utrymmen
Barnvagns förråd i både 39 och 41. På gården under tak hittar man cykelparkering. I fastigheten finns gemensamt sophus till förfogande.
Parkering
Alla parkeringsplatser ägs av kommunen, Månadsavgift till kommunen via p-app, 500 kr/mån. Man har ingen egen plats utan ställer sig där det finns ledigt
FÖRSÄKRING
Föreningens byggnader är fullvärdesförsäkrade hos Brandkontoret inklusive ansvarsförsäkring för
styrelsen.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Byggnaderna är nyproducerade. Något större underhållsbehov beräknas ej föreligga under år de närmsta åren. Förutom löpande/normalt underhåll.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
FTX
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
32,018%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
7 000 kr/år
vatten
1 800 kr/år
Försäkring
3 727 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
12 527 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Kommentar
Driftkostnader är individuella.
Energideklaration
Utförd 2021-04-15
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
73 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Välkommen till Vega! Här finner du en idyllisk miljö med närhet till natur och skärgård samtidigt som du har bekvämt avstånd till Stockholm city. Vega är ett nytt bostadsområde som har tagits fram med fokus på hållbarhet och livskvalitet. Här har man tänkt på allt för att skapa en trivsam miljö för både barnfamiljer och singelhushåll. Du finner moderna och energieffektiva bostäder i olika storlekar och utföranden, från små och smidiga lägenheter till stora villor.

Kommunikation

I Vega finns en pendeltågsstation som tar dig till Stockholm central på cirka 20 minuter. Det finns även bussar mot bland annat Länna handelsplats och Jordbro. För dig som är bilburen tar väg 73 dig bekvämt till och från såväl Stockholm city som Handen och vidare till Nynäshamn.

Närservice

området är rikt på både skog och natur med fina strövområden. Det finns flera badplatser och bra fiske på gång- och cykelavstånd. I Haninge finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhall, padelbanor, tennisbanor, och fotbollsplaner. I närliggande Rudan friluftsområde finns två sjöar och trevliga skogsspår samt vintertid även elljusspår. I närliggande Tyresta naturreservat finns natursköna strövarområden och ett mysigt café. Inom bekvämt avstånd från Vega finns Haninge Centrum, Port 73 och Länna köpkvarter med flertalet butiker, restauranger och service.

Övrigt

Sammanfattningsvis är Vega ett område som har allt du kan önska dig när det gäller boende. Med sin idylliska miljö, närhet till natur, goda kommunikationer och fokus på gemenskap och hållbarhet är det svårt att hitta ett bättre ställe att bo på. Vi hälsar dig varmt välkommen till Vega!

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder

Planlösning