Såld lägenhet på Gaffelseglet 33 i Vega
Vega

Gaffelseglet 33

Bli först att flytta in i denna välplanerade lägenhet om 62 kvm

Såld

Bli först att flytta in i denna välplanerade lägenhet om 62 kvm

Välkommen till ditt framtida hem om 62 välplanerade kvm på våning 2 av 4.
Denna lägenhet är fantastiskt planerad med stora sociala ytor, goda förvaringsmöjligheter och fina materialval. Gemensam takterrass med sol hela dagen.

Du välkomnas in i en stor och ljus hall med en direkt vy in i lägenheten. I hallen finns god plats för avhängning av ytterkläder och bara några steg in i lägenheten finns ett flertal rymliga garderober.
Köket är modernt inrett med generösa skåpluckor i en grå nyans och en stor arbetsbänk. Köket har allt du kan tänkas behöva för att tillaga en större middagsbjudning, stora arbetsytor, spishäll, ugn och fläkt i rostfritt utförande, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys från electrolux. I direkt anslutning till köket finns det utrymme för matplats och soffgrupp i allrummet. Sovrummet i bostaden är väl tilltaget där det finns plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt önskat möblemang. Lägenheten är även försedd med ett förråd som går att inreda som en walk-in-closet. Badrummet är helkaklat med golvvärme, dusch med duschvägg, tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk med skåp ovan. Genomgående i lägenheten är det fina golv och ljust målade väggar som gör det enkelt att skapa ditt egna hem efter eget smak och tycke.

* Gemensam takterrass
* Stora fönster och generöst ljusinsläpp
* Nära till utmärkta kommunikationer
* Förskola i huset

Här bor du i en förening som ger dig möjlighet att nyttja en gemensam takterrass för fler soltimmar och umgänge med familj och vänner. Kort promenadavstånd från allt vad den nya Vegastaden har att erbjuda i form av pendeltåg, skolor, förskolor, mataffärer, service och träning samt tågstation som bl.a. tar dig in till Stockholm City.

Huset är Svanenmärkt och erbjuder en stilsäker arkitektur och genomtänkta flexibla planlösningar till egen förskola och grönskande uteplatser på gård och takterrass. Människovänliga lösningar och funktioner som gör det moderna vardagspusslet enklare att lägga, livet lite skönare att leva och den sociala gemenskapen mer otvungen. I Bolighuset bor du dessutom i områdets bästa läge, mitt i en gemytlig och levande småstadsmiljö med skogen, skärgården och storstadens alla möjligheter på lättillgängligt avstånd. Ett boende som är nära hela livet!

Visa mer
Slutpris

2 050 000 SEK

Ansvarig mäklare

Jennifer Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Föreningens gemensamma takterrass