Kommande försäljning radhus på Milavägen 15 i Kolartorp
Kolartorp

Milavägen 15

Underbart gavelradhus med perfekta ytor för hela familjen

Kommande

Underbart gavelradhus med perfekta ytor för hela familjen

Mycket fint gavelradhus med ett av föreningens bästa lägen. Den tillhörande tomten är även en av det största i föreningen vilket ger perfekta lekytor för barnen. Två härliga uteplatser, en altan på husets framsida med sol på förmiddagen och en altan på husets baksida med skön sol på eftermiddagen samt kvällen. I avgiften ingår en p-plats i carport, V/A, förråd och sophantering.

Visa mer
Milavägen 15 Milavägen 15 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Boarea: 112.4 kvm Enligt bostadsrättsföreningen
  • Antal rum: 5 rum
  • Avgift: 5 392 kr I avgiften ingår VA, förråd, sophantering, en parkering i carport samt bostadsrättstillägget.
  • Förening: BRF Kolartorp 3
  • Byggnadsår: 2015
  • Område: Kolartorp, Haninge

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Milavägen 15

Varmt välkomna till Milavägen 15, ett mycket fint gavelradhus med ett av områdets bästa lägen. Här bjuds det på två härliga uteplatser med sol från morgon till kväll. På altanen på husets baksidan kan du avnjuta många trevliga middagar i kvällssolen. Tomten som är en utav de större i föreningen ger fina lekytor för barnen, gott om plats för studsmattan och bollspel.

Huset fördelar sig över 112,4 kvm och är genomgående i mycket fint skick. I vardagsrummet finns gott om plats för möblemang vilket ger bra sociala ytor att umgås på. Stora fönsterpartier från golv till tak som skapar en luftig och ljus känsla samt suddar ut gränsen mellan inne och ute. Väl tilltaget kök med rymlig tillhörande matplats. På övre plan sover hela familjen tillsammans i husets fyra rymliga sovrum. På vardera våningsplan finns ett modernt badrum med dusch, ett är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Mycket trevligt och omtyckt område med direkt närhet till förskola/skola, lekplatser, utegym, vacker natur intill Rudans friluftsområde med elljusspår och badsjöar. På kort gångavstånd ligger Vega tågstation som tar dig till Stockholm C på endast 20 min. Vid stationen finns även service i form av mataffärer, resturanger, frisör, gym och café.

Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

RUMSBESKRIVNING

Genomgående ekparkett på golv, vattenburen golvvärme i hela entréplan samt vattenburna radiatorer på övre plan.

ENTRÉPLAN

Hall med mörkt klinkergolv som gör ytan slittålig och bra belysning med inbyggda spotlights i tak. Gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. I den inre delen av hallen finns även möjlighet till möblemang.

Badrum 1 ligger i direkt anslutning via hallen. Helkaklat utförande med mörkt klinkergolv och vitt kakel på väggar. Badrummet är utrustat med golvvärme, inbyggda spotlights i tak, duschhörna, handfat med kommod, spegel och ett högskåp. Här finns även en praktisk tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt överskåp.

Kök i grått utförande med rostfria vitvaror från märket Siemens, ljus bänkskiva, vitt kakel ovan bänkytor och målade väggar i grått. Rymlig matplats för flera middagsgäster invid fönsterparti.

Luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönster som går från golv till tak. Ett generöst skjutdörrsparti suddar ut gränsen mellan inne och ute samt öppnar upp mot altan på huset baksida. Målade väggar i grått.

Stort förråd i utrymme under trappa.

ÖVRE PLAN

På övre plan samlas fyra bra sovrum som bjuder på sobra färgval och lättmöblerade ytor. Samtliga sovrum är även försedda med generösa fönsterpartier vilket ger bra med ljusinsläpp.

Badrum 2 i helkaklat utförande med mörkt klinkergolv och vitt kakel. Badrummet är utrustat med golvvärme, inbyggda spotlights i tak, duschhörna, handfat med kommod, spegel och ett högskåp.

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mikaela Hertzman

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Mycket fint gavelradhus med ett av föreningens bästa lägen. Den tillhörande tomten är även en av det största i föreningen vilket ger perfekta lekytor för barnen. Två härliga uteplatser, en altan på husets framsida med sol på förmiddagen och en altan på husets baksida med skön sol på eftermiddagen samt kvällen. I avgiften ingår en p-plats i carport, V/A, förråd och sophantering.

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 392 kr, I avgiften ingår VA, förråd, sophantering, en parkering i carport samt bostadsrättstillägget.
Antal rum
5 rum
Boarea
112.4 m² Enligt bostadsrättsföreningen
Andel i förening
7,74656 %
Andel av årsavgift
7,69231 %
Uteplats
Uteplats 1: på husets entrésida finns en altan som bjuder på sol från morgon till lunchtid.

Uteplats 2: på husets baksida finns en stor altan med markis. Här kan man njuta av solen på eftermiddagen och kvällen. Gott om plats för en loungegrupp, matgrupp och en grill.
Bilplats
En parkeringsplats i carport ingår i avgiften.

Idag finns möjligheten att ladda sin el/hybridbil i carporten med vanlig ström för ett tillägg på månadsavgiften. Tillägget ligger i år på 350 för laddhybrid och dryga 500 för el-bil. Tillägget läggs på hyresavin månadsvis.

För den som önskar kan man även installera en laddbox i sin carport, detta bekostas av medlemmarna själva.

Föreningen

Namn
BRF Kolartorp 3
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
13 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 13 stycken radhus byggda 2015 från företaget Borohus. Samtliga är upprättade som bostadsrätter med en total bostadsyta om 1456 kvm. Föreningen äger marken Kolartorp 2:31.
Information om månadsavgiften
VA, förråd, sophantering, en parkering i carport samt bostadsrättstillägget ingår i avgiften. Uppgifter från föreningen (2023-05-16).
Tv och Bredband
Föreningen har Telia öppen fiber. Boende väljer leverantör själv, ingår inte i avgiften.
Gemensamma utrymmen
I föreningen finns ett gemensamt cykelförråd samt ett soprum.
Parkering
Varje hushåll har en fast parkeringsplats som följer med vid överlåtelsen. I föreningen finns även 10 st avgiftsfria parkeringar som kan nyttjas av gäster eller för boenden med två bilar.
FÖRSÄKRING
Föreningen tar tecknat bostadsrättstillägget för samtliga hushåll.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
2022: Service har utförts av värmepumparna samt injustering av värmen.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
2-plan
BYGGNADSÅR
2015
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk
Hiss
Nej
Övrigt om byggnaden
2017 - Utbyggnad av altan på baksidan till dubbel storlek totalt 30 kvm med spotlights i trall.
2017 - Installation av eldriven markis 5 x 3 meter på baksidan. Installation av grind i staket både på fram och baksida.
2018 - Målning av alla väggar i samtliga fyra sovrum.
2019 - Nytt golv (Kährs Sienna) i kök och hall.
2020 - Byggnation av förråd under trappa.
2021- Målning av köksluckor, byte bänkskivor och diskho.
2022 - Målning av hela på nedervåningen.
2022 - Platsbyggd planteringslåda på stora uteplatsen.
Övriga byggnader/utrymmen
Rymligt förråd om ca 5 kvm smidigt placerad i anslutning till entrén.

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
32,018%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Uppvärmning
24 144 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
24 144 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
6 personer
Kommentar
Driftskostnaderna är individuella och ser olika ut beroende på antal personer i hushållet samt den egna förbrukningen. I uppvärmningskostnaden ingår även hushållselen. I driftskostnaderna ingår både den rörliga och fasta delen.
Energideklaration
Utförd
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
100 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Natursköna omgivningar präglar Kolartorp/Vega och det är inte långt till friluftsområdet Rudan som bjuder på vacker natur, elljusspår, badsjöar, discgolfbana, teater, fiske och mycket mer. Kolartorps naturreservat ligger alldeles intill och här kan man upptäcka ett femtiotal jättegrytor.

Kommunikation

Vega tågstation tar dig till Stockholm C på endast 20 minuter. Här finns även tåg till Nynäshamn. Vid stationen går även flertal busslinjer med tät trafik.

Närservice

Som boende i Kolartorp/Vega har du nära till service av olika slag. Det är två km till Haninge centrum och Handelsplatsen Port 73 ligger inom gångavstånd. Vid tågstationen i Vega finns även flera matbutiker, restauranger, frisör, gym och bageri.

I området finns det flera nybyggda förskolor och skolor.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder

Lekplats i Kolartorp med utegym bredvid

Bageri med hembakat bröd och fika

Planlösning