Vädurens gata 212 Brandbergen
Brandbergen

Vädurens gata 212

Kommande

Vädurens gata 212 Vädurens gata 212 info@svenskamaklarhuset.se Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Boarea: 27 kvm enligt bostadsrättsföreningen
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: -1 av 2
  • Avgift: 2 091 kr I avgiften ingår värme, vatten, tv ( basutbud). Till avgiften tillkommer en fast kostnad per månad om 39 kr för internetuppkoppling.
  • Förening: HSB Brf Väduren I Haninge
  • Område: Brandbergen, Haninge

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Vädurens gata 212

Varmt välkomna till denna fina och rymliga etta med en underbar uteplats som förhöjer trivselfaktorn. Nybyggd altan i fritt och insynsskyddat läge, bjud in familj och vänner på härliga grillmiddagar.

Perfekt första boende eller för den som önskar ett boende med mycket låg avgift. Lägenheten har under 2022 renoverats vilket gör att här är det bara att flytta in och trivas. Genomgående vitmålat och ljust golv i en grå ton vilket skapar ett stilrent helhetsintryck. Nytt kök från Ikea med full maskinell utrustning. Badrum med dusch och tvättmaskin samt generöst med förvaring i stor skjutdörrsgarderob i hallen. Till lägenheten för även ett separat förråd.

Lägenheten ligger i soutterängplan med smidigt access från markplan på huset baksida.

Smidigt och bekvämt läge med flertal busslinjer i direkt närhet som tar dig till Stockholm C, Gullmarsplan, Handen Terminalen m.fl. På gångavstånd ligger Brandbergens C med mataffär och annat service. Alldeles runt hörnet ligger Pias närlivs med en pizzeria. Ica Maxi ligger även inte långt ifrån bostaden.

RUMSBESKRIVNING

Hall med stor skjutdörrsgarderob som erbjuder generöst med förvaring. Genomgående vitmålade väggar och ljust golv i grå ton som pryder samtliga golvytor i lägenheten.

Badrummet ligger i direkt anslutning via hallen. Mörkblå/turkos våtrumsmatta på golv och målade väggar i vitt samt vitt kakel på väggar i duschhörna. Badrummet är utrustat med en wc-stol, handfat, spegelskåp, duschdörrar i glas samt en tvättmaskin.

Ljust och luftigt allrum med nytt modern kök från Ikea med fläkt, ugn, spishäll och kyl/frys. I allrummet ryms ett mindre matbord, soffa och säng. Från allrummet har man access ut till den stora altanen.

Övriga bilder

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mikaela Hertzman

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 091 kr, I avgiften ingår värme, vatten, tv ( basutbud). Till avgiften tillkommer en fast kostnad per månad om 39 kr för internetuppkoppling.
Antal rum
1 rum
Boarea
27 m² enligt bostadsrättsföreningen
Våning
-1 av 2
Andel i förening
0,04578 %
Nettoskuldsättning
Andel av årsavgift har inte gått att få fram från föreningen, vilket gör att beräkningen inte kan göras på rätt vis och därför finns inte indirekt nettoskuldsättning angiven i objektsbeskrivningen.
Uteplats
Nybyggd altan i helt fritt och insynsskyddat läge. Underbar uteplats som rymmer både loungegrupp och matgrupp.

Föreningen

Namn
HSB Brf Väduren I Haninge
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
913 lägenheter, 179 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Allmänt om föreningen
Brf Väduren bildades den 1 december 1967 och registrerades den 19 januari 1968.
Bostadsrättsföreningens fastigheter färdigställdes mellan åren 1969 - 1972.
Föreningen är medlem i HSB Stockholm.

Föreningen omfattar 913 lägenheter om tillsammans 64 073 kvm bostadsyta, fördelat på 7 höghus med 25 portar och 22 låghus med 69 portar. Hela tomtarealen är 87 272 kvm.

Framtidsutvecklingen för Brf Väduren ska främst inriktas på ett trivsamt boende med hög kvalitet. Inriktningen ska vara att på ett ekonomiskt försvarbart sätt tillvarata moderna teknik och utvecklingsmöjligheter i kombination med ekonomiska vinster inte minst gällande energiförbrukning.
FÖRENINGENS EKONOMI
Årlig avgiftshöjning med ca 5-8%
Tv och Bredband
Kabel-tv genom Comhem (basutbud ingår i avgiften). Bredband 100 mbit via Ownit, 59 kr/mån tillkommer.
Gemensamma utrymmen
Inom föreningen finns tillgång till bastu, festlokal och övernattningslägenhet.
Parkering
3 garage med 232 varmplatser och 273 kallplatser.
Det finns 400 p-platser inom föreningens markområde.

Varmgarage 500:-
Varmgarage med stor bur 700:-
Kallgarage 400:-
MC-garage 250:-
MC-garage egen bu 350:-
P-plats 200:-
HKP/bred P-plats 300:-

Tilldelning av p-plats sker efter medlemmens köplats i den digitala kön i mån av tillgång. För att ställa sig i kön loggar man in i MittHSB och ställer sig i kön.
FÖRSÄKRING
Brankontoret enl. uppgift från styrelsen
Övrigt
För medlemskap i föreningen krävs medlemskap i HSB.
En överlåtelsesyn i lägenheten skall göras innan försäljning. Den måste också vara godkänd innan styrelsen godkänner ny medlem.

Brf Väduren har ett gemensamt rörligt elavtal för samtliga boende i föreningen.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Kommande renoveringar:
Fönsterbyte påbörjas under våren 2023. Stambyte påbörjas efter nyår 2023/2024. Takrenovering är planerad där föreningen inväntar bygglov från kommunen. För renoveringshistorik se årsredovisning.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Uppvärmning
Fjärrvärme och bergvärme
VENTILATION
FXT
Hiss
Nej
Övrigt om byggnaden
2022- Nytt kök från Ikea med nya vitvaror, nya golv i hela lägenheten, spackling och målning av väggar och tak. Ny duschblandare, duschdörrar samt spegelskåp
Övrigt:

- Smidig access till lägenheten via entré i markplan från husets baksida.
- Lägenheten är utrustad med en säkerhetsdörr.
Övriga byggnader/utrymmen
Till lägenheten hör ett separat lägenhetsförråd.

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
32,021%
Pantsatt
Nej

Allmänt om området

Välkommen till Brandbergen – ett område som har allt du kan önska dig! Beläget i Haninge kommun, erbjuder Brandbergen en perfekt kombination av en lugn och fridfull miljö med närhet till allt du behöver.

Kommunikation

Brandbergens läge gör det enkelt att pendla till Stockholm, med utmärkta kommunikationer och bra tågförbindelser som tar dig till city på bara 20 minuter. Men det är inte bara närheten till Stockholm som gör Brandbergen till en attraktiv plats att bo på.

Närservice

Här finner du ett brett utbud av olika aktiviteter, allt från vackra naturområden och badsjöar till sport- och fritidsanläggningar. Brandbergen är också känt för sin mångfald av restauranger och butiker, vilket gör att du aldrig behöver lämna området för att shoppa eller njuta av en god middag.

För barnfamiljer finns här ett stort utbud av skolor och förskolor, och området är känt för sin goda och trygga boendemiljö. De gröna områdena runt om i Brandbergen är perfekta för lek och utomhusaktiviteter för hela familjen.

Övrigt

Så oavsett om du söker en lugn plats att bo på eller en aktiv livsstil, så har Brandbergen allt du kan önska dig. Ta chansen att bli en del av detta härliga samhälle och upplev allt som området har att erbjuda!

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder