Såld parhus på Barents väg 79 i Vega
Vega

Barents väg 79

Drömboende för barnfamiljen i populära Vega

Såld

Drömboende för barnfamiljen i populära Vega

Med ett av områdets absolut bästa gavelläge erbjuds nu möjligheten att bli ny ägare till detta ljusa och mycket fina parhus. Stor hörntomt som bjuder på plana gräsytor med gott om plats för barnen att leka fritt på. Här kan man helt insynsskyddat njuta av solen från morgon till kväll, bostaden har tre uteplatser. På framsidan avnjuter man morgonkaffet i solen. På baksidan finns en stor altan samt en fristående altan med pergola, här avnjuts solen hela dagen och under kvällen. Rofull utsikt mot naturområde.

- Områdets kanske bästa gavelläge
- Plan hörntomt med gräsytor, perfekta lekytor för barnen
- Helt insynsskyddad och privat baksida med utsikt mot naturområde
- Tre uteplatser med sol från morgon till kväll
- Staket runt hela tomten som håller barn och hund trygga
- Två p-platser utanför direkt bostaden
- Genomgående mycket fint skick
- Installerad luft/luftvärmepump som ger både värme och AC
- Allrum på övre plan med industrivägg som gör att rummet får fler användningsområden
- Direkt närhet till förskolor, skolor, service och tåg

Bostaden erbjuder 105 kvm som fördelar sig på två plan, perfekt för barnfamiljen. Väldisponerat och fullutrustat kök med gott om plats för hela familjen runt middagsbordet. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till den insynsskyddade baksidan med fri utsikt mot grönområde. På övre plan finns tre rymliga sovrum samt ett allrum med industrivägg som även kan användas som ett extra sovrum. På vardera våningsplan finns ett stilrent och helkaklat badrum, ett med dusch och ett med badkar. Genomgående i mycket fint skick och två extra gavelfönster som släpper in mycket bra med ljus.

Det finns även goda förvaringsmöjligheter i förråd på tomten, förråd under trappan i huset och flera garderobslösningar i rummen. Råvind finns för lättare förvaring.

I Vega har du nära till allt som underlättar vardagen. Stadspuls på smidigt pendelavstånd från Vega tågstation , endast 15 min till Stockholm, flera skolor och förskolor i området och fina naturreservat med badsjöar en kort cykeltur bort. I centrala Vega finns även flera mataffärer, restauranger, postombud, gym, frisör, café m.m.

Visa mer
Slutpris

5 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.