Såld lägenhet på Lupinstigen 44A i Vendelsö
Vendelsö

Lupinstigen 44A

Radhuskänsla med två uteplatser och insynsskyddad tomt

Såld

Radhuskänsla med två uteplatser och insynsskyddad tomt

Varmt välkomna till denna underbara lägenhet i ett plan med härlig insynsskyddad tomt som bjuder på sol hela dagen. Fantastiska ytor såväl inomhus som utomhus. Fyrorna på Lupinstigen är inte många och sällan till salu, missa inte denna chans.

- Bekvämt och smidigt boende i ett plan
- Går att göra om till en femma
- I avgiften ingår p-plats med laddbox, värme, tv och bredband fiber 1000/1000, förråd och försäkring.
- Bra ekonomi i föreningen med låg belåning per kvm
- Radhuskänsla med två uteplatser där solen kan avnjutas från morgon till kväll
- Två moderna badrum, ett med badkar och ett med dusch
- Stora sociala ytor med vackert ljusinsläpp
- Hög standard och bra skick
- Stenkast till bussar till Stockholm, Tyresö, Haninge
- Badrocksavstånd till badsjö
- Närhet till Natur och service

Denna härliga fyra (som går att bygga om till en femma) bjuder på känslan av att bo i ett radhus. Bilen parkeras smidigt utanför den egna entrén och en laddbox för elbilen finns redan på plats. På baksidan väntar en fin och lummig tomt med stor altan som bjuder in till härligt sommarhäng med familj och vänner. Här kan man njuta av solen hela dagen. För den trädgårdsintresserade odlingslådor och fina växter.

Inne i bostaden erbjuds stora sociala ytor med en öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier samt 2,6 m i tak vilket skapar en luftig känsla. Här finns även tre rymliga sovrum varav det ena har en stor skjutdörrsgarderob. Två helkaklade badrum försedda med golvvärme, ett med badkar och ett med dusch. I det större badrummet finns även en praktisk tvättstugedel. I lägenheten finns även en separat klädkammare och på utsidan finns ett isolerat förråd. Bostaden är genomgående i fint skick, här är det bara flytta in och trivas.

Lupinstigen är ett mycket trevligt område, här bor man med direkt närhet till bussar som tar dig till Gullmarsplan, Stockholm C, Tyresö samt Haninge C med anslutande pendeltåg. Flera förskolor i närområdet och vackra Gårdens bad med sandstrand ligger på kort gångavstånd.

Visa mer
Slutpris

4 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.