Såld lägenhet på Stuxbergs gränd 18 i Vega
Vega

Stuxbergs gränd 18

Varmt välkomna till Stuxbergs gränd 18, ett fint radhus med utmärkt gavelläge

Såld

Varmt välkomna till Stuxbergs gränd 18, ett fint radhus med utmärkt gavelläge

Med ett av områdets absolut bästa gavelläge erbjuds nu möjligheten att bli ny ägare till detta ljusa och trivsamma radhus, stor hörntomt med plana gräsytor. Tomten ramas fint in via ett staket vilket gör att barnen här kan leka tryggt och skyddat från biltrafiken. Här kan man njuta av solen hela dagen. .

Bostaden erbjuder 105 kvm som fördelar sig på två plan, perfekt för barnfamiljen. Väldisponerat och fullutrustat kök med gott om plats för hela familjen runt middagsbordet. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till den härliga baksidan. På övre plan finns tre rymliga sovrum (möjlighet till fyra), här sover hela familjen tillsammans. På vardera våningsplan finns ett stilrent och helkaklat badrum, ett med dusch och ett med badkar.

Det finns även goda förvaringsmöjligheter, förrådsutrymme under trappan, råvind för lättare förvaring samt förråd på tomten.

I Vega har du nära till allt som underlättar vardagen. Stadspuls på smidigt pendelavstånd från Vega tågstation , endast 15 min till Stockholm, flera skolor och förskolor i området och fina naturreservat med badsjöar en kort cykeltur bort. I centrala Vega finns även flera mataffärer, restauranger, postombud, gym, frisör, café m.m.

Visa mer
Slutpris

5 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Jennifer Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.