Kommande försäljning lägenhet på Gångspelet 1 i Vega
Vega

Gångspelet 1

Välplanerad 4:a tillträde 11 oktober 2023

Kommande

Välplanerad 4:a tillträde 11 oktober 2023

Varmt välkomna till Gångspelet 1 och denna ljusa och smakfullt inredda familjefyra.

Visa mer
Gångspelet 1 Gångspelet 1 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Boarea: 91 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 2 av 6, hiss finns
  • Avgift: 7 004 kr inkl bredband och kallvatten. Varmvatten och el tillkommer efter förbrukning. Information från Bonava: Bonava kommer att kompensera föreningen för de ökade räntekostnaderna under 12 månaderna från ditt ordinarie tillträdesdatum. Kompensationen gäller för mellanskillnaden mellan räntekostnaden i den första ekonomiska planen daterad 2022-06-23 och den nya ekonomiska planen daterad 2023-05-22. Bonava betalar ut ersättningen i sin helhet till föreningen, som sedan justerar din månadsavgift löpande
  • Förening: Brf Newton
  • Byggnadsår: 2023
  • Område: Vega, Haninge

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jennifer Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Gångspelet 1

Varmt välkommen till Gångspelet 1. Säljs på ritning med tillträde 2023-10-11

Bostaden erbjuder en trevlig planlösning med generösa sociala ytor, tre sovrum, ett badrum samt en gästtoalett. Badrummet i bostaden är helkaklat i vitt och grått och har egen tvättdel med tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk för klädsortering. Bostaden har stora fönsterpartier, ljusa ytskikt och matt trestavig parkettgolv. Stilrent kök med vit skåpsinredning och bänkskiva i stenmönstrad laminat.
Vitvaror i vitt utförande. Glaskeramikhäll, Inbyggd fläkt, ugn samt diskmaskin och kyl & frys. God förvaring i bostaden med både förråd, klädkammare och flera garderober.

Vega är ett expansivt område som påminner om Hammarby Sjöstad och Liljeholmskajen till utseendet men som är omgivet av fantastiska naturområden, naturreservat och har närhet till flera badsjöar. Här bor du med flera förskolor och skolor på gångavstånd samt med omedelbar närhet till ICA, Hemköp, gym, MIO, flera restauranger och caféer samt pendeltåg och bussar som smidigt tar dig in mot stan. I närheten finns även Port 73 och Haninge centrum med stort utbud av affärer, livsmedelsbutiker och service. Nära access till 73:an tar dig snabbt norr eller söderut.

Varmt välkommen med ditt intresse! Kontakta ansvarig mäklare för mera information.

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jennifer Hertzman

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Jennifer Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Varmt välkomna till Gångspelet 1 och denna ljusa och smakfullt inredda familjefyra.

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
7 004 kr, inkl bredband och kallvatten. Varmvatten och el tillkommer efter förbrukning.
Information från Bonava:
Bonava kommer att kompensera föreningen för de ökade räntekostnaderna under 12 månaderna från ditt ordinarie tillträdesdatum. Kompensationen gäller för mellanskillnaden mellan räntekostnaden i den första ekonomiska planen daterad 2022-06-23 och den nya ekonomiska planen daterad 2023-05-22. Bonava betalar ut ersättningen i sin helhet till föreningen, som sedan justerar din månadsavgift löpande
Antal rum
4 rum
Boarea
91 m²
Våning
2 av 6, hiss finns
Andel i förening
0,9732 %
Nettoskuldsättning
Andelstal av årsavgift har inte kunnat inhämtas från föreningen. Därför kan inte uppgiften anges i objektsbeskrivningen.

Föreningen

Namn
Brf Newton
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
135 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Allmänt om föreningen
Grannskapet Newton består av 135 Svanenmärkta lägenheter fördelade på ett till fyra rum och kök samtliga med rymlig balkong eller uteplats. Njut av modernt och bekvämt boende en kort promenad från pendeltågstationen Vega och du tar dig till stan på 24 minuter.
Information om månadsavgiften
inkl bredband och kallvatten. Varmvatten och el tillkommer efter förbrukning.
Information från Bonava:
Bonava kommer att kompensera föreningen för de ökade räntekostnaderna under 12 månaderna från ditt ordinarie tillträdesdatum. Kompensationen gäller för mellanskillnaden mellan räntekostnaden i den första ekonomiska planen daterad 2022-06-23 och den nya ekonomiska planen daterad 2023-05-22. Bonava betalar ut ersättningen i sin helhet till föreningen, som sedan justerar din månadsavgift löpande
Gårdsplats
För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

På den lekfulla gården finns även ett grönskande växthus. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.
Gemensamma utrymmen
När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Det kommer att finnas allmänna parkeringar längs med gatorna i området och på anvisade parkeringsytor.

dokument

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2023
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
Isolerrutor
VENTILATION
FTX
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
32,018%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Kommentar
206 kr beräknad månadsavgift varmvatten (schablon, avräknas efter faktisk förbrukning)

685 kr beräknad månadsavgift hushållsel (schablon, avräknas efter faktisk förbrukning)

Allmänt om området

Välkommen till Vega! Här finner du en idyllisk miljö med närhet till natur och skärgård samtidigt som du har bekvämt avstånd till Stockholm city. Vega är ett nytt bostadsområde som har tagits fram med fokus på hållbarhet och livskvalitet. Här har man tänkt på allt för att skapa en trivsam miljö för både barnfamiljer och singelhushåll. Du finner moderna och energieffektiva bostäder i olika storlekar och utföranden, från små och smidiga lägenheter till stora villor.

Kommunikation

I Vega finns en pendeltågsstation som tar dig till Stockholm central på cirka 20 minuter. Det finns även bussar mot bland annat Länna handelsplats och Jordbro. För dig som är bilburen tar väg 73 dig bekvämt till och från såväl Stockholm city som Handen och vidare till Nynäshamn.

Närservice

området är rikt på både skog och natur med fina strövområden. Det finns flera badplatser och bra fiske på gång- och cykelavstånd. I Haninge finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhall, padelbanor, tennisbanor, och fotbollsplaner. I närliggande Rudan friluftsområde finns två sjöar och trevliga skogsspår samt vintertid även elljusspår. I närliggande Tyresta naturreservat finns natursköna strövarområden och ett mysigt café. Inom bekvämt avstånd från Vega finns Haninge Centrum, Port 73 och Länna köpkvarter med flertalet butiker, restauranger och service.

Övrigt

Sammanfattningsvis är Vega ett område som har allt du kan önska dig när det gäller boende. Med sin idylliska miljö, närhet till natur, goda kommunikationer och fokus på gemenskap och hållbarhet är det svårt att hitta ett bättre ställe att bo på. Vi hälsar dig varmt välkommen till Vega!

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder

Planlösning