Såld lägenhet på Petuniavägen 76 i Vendelsö
Vendelsö

Petuniavägen 76

Optimalt boende för barnfamiljen i natursköna Vendelsö

Såld

Optimalt boende för barnfamiljen i natursköna Vendelsö

Varmt välkomna till detta fina br-radhus i välskötta Brf Drivbänken. Här bor man i ett gemytligt och barnvänligt område med bullerbykänsla. Från husets egna baksida har barnen direkt access till föreningens fina lekplats som ligger skyddat från biltrafik. Kort gångavstånd till fin badplats med sandstrand och brygga vid Gårdens bad. Flera förskolor på kort gångavstånd samt utmärkta bussförbindelser till Stockholm C alldeles i närheten.

Radhuset som är på 120 kvm bjuder på en mycket trevlig planlösning. På entréplan finns ett väl tilltaget kök med intilliggande matplats för 6-8 personer. Vardagsrummet rymmer generöst möblemang och här finns en braskamin som ger en hög mysfaktor. På övre plan samlas fyra stora sovrum, samtliga med en häftig takhöjd. På vardera våningsplan finns ett badrum, ett med dusch och ett med badkar. På entréplan finns även en separat tvättstuga. Förvaring finns i vindsutrymme, garderober samt ett separat och isolerat förråd om ca 5 kvm.

På entrésidan kan man njuta av solen på altanen i härligt sydväst läge. På husets baksida finns en stor utbyggd altan med tillhörande tomt som omgärdas av staket och häckar. Grind ut till den bilfria lekplatsen på föreningens mark, perfekta lekytor för dem små. Till huset följer en fast p-plats i carport med el för motorvärmare.

Varmt välkomna på visning.

Visa mer
Slutpris

4 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.