Såld villa på Tistelvägen 50 i Vendelsö
Vendelsö

Tistelvägen 50

Mycket trevlig familjevilla på lugn återvändsgata. Besiktigad samt dolda fel försäkring.

Såld

Mycket trevlig familjevilla på lugn återvändsgata. Besiktigad samt dolda fel försäkring.

BESIKTIGAD SAMT DOLDA FEL FÖRSÄKRAD.
I mycket omtyckta, barnvänliga och trygga Vendelsö finns nu möjligheten att bli ny ägare till denna trevliga familjevilla. Huset ligger på en återvändsgata med härlig bullerbykänsla. Runt hörnet ligger Talgoxens förskola och Tyresta nationalpark med vacker natur samt flera badsjöar.

- Lugnt läge på återvändsgata
- Flexibel planlösning med möjlighet till flera sovrum
- Insynsskyddad tomt
- Altan med sol hela dagen
- Isolerat garage och förråd
- Laddbox och fiber finns
- Braskamin
- Genomgående bra skick
- Nära till förskolor, bussar till Gullmarsplan och Stockholm C samt service

På entréplan ligger kök med golvvärme och vardagsrum i en öppen planlösning. Här erbjuds fina sociala ytor att umgås på med familj och vänner. Härlig mysfaktor med murad kakelugn som ger skön värme under kalla dagar. Från vardagsrummet når man den härliga altanen i söderläge där solen kan avnjutas hela dagen. Här finns även två rymliga sovrum samt ett stort och nyrenoverat badrum (2022) i helkaklat utförande med golvvärme samt nyinstallerad värmepanna (2022).

På övre plan finns två stora sovrum som kan delas av till flera rum vid behov alt. användas som sociala ytor. Även här finns ett nyrenoverat badrum (2021) i helkaklat utförande med golvvärme och badkar samt fint ljusinsläpp via generöst takfönster. På vardera våningsplan finns bra med förvaringsytor i separata förråd/klädkammare.

Fin trädgårdstomt med plana ytor för barnen att leka på. Häck runt tomten som ramar in och skapar ett naturligt insynsskydd, fina planteringar som blommar vackert under sommarhalvåret. Här finns även två fruktträd och trädgårdsland. Asfalterad infart med plats för två bilar alt. mindre båt samt ett garage med automatiskt port som kontrolleras med fjärrkontroll. Garaget är utrustat med 3-fasad laddbox för elbil och har bra förvaring i vindsutrymme samt i vidbyggt förråd.

Här är det bara att flytta in och trivas.

Visa mer
Slutpris

6 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.