Såld villa på Grindstuvägen 3 i Vendelsö
Vendelsö

Grindstuvägen 3

Det är som en oas där lugnet råder

Såld

Det är som en oas där lugnet råder

BOKAD VISNING, ANMÄLAN KRÄVS
"Torpet" Lötkärr som gav området sitt namn. Med historia som sträcker sig tillbaka till 1700-talet är detta en unik bostad med oerhört mycket charm. Nuvarande ägare har under många år varsamt renoverat och moderniserat med en tanke att behålla husets karaktär och själ. Redan när man kliver in genom hallen möts man av ett lugn och en inbjudande känsla som säger välkommen hem.

Säljarnas egna ord:
Något av det bästa med fastigheten Vendelsö 4:3 är det lugn och den avskildhet man känner när man går in på tomten och stänger grinden bakom sig. Man är helt avskärmad från ”yttervärlden”, speciellt under sommarperioden då all växtlighet är i sin fulla prakt och träden och buskarna är lövade. Berget mot gatan skärmar av mot insyn och trafikljud. Det är som en oas där lugnet råder.

Det oerhört välskötta huset har en utsökt planlösning där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. I det fina vardagsrummet kan man njuta av det rogivande ljudet av sprakande ved som brinner i den vackra kakelugnen. Dubbeldörrar i glas förlänger vardagsrummet på sommaren ut till den stora altan på husets baksida. Via det välplanerade köket har man utgång till det välbyggda uterum, här kan en fikastund avnjutas under stora delar av året med utsikt över den vackra trädgården. På övre plan sover hela familjen tillsammans i tre rymliga sovrum.

Den stora tomten som ligger helt insynsskyddat bjuder på en trädgård utöver det vanliga. Otroliga rabatter som blommar från tidig vår till sen höst. Flera fina uteplatser att avnjuta sin egna lilla gröna oas på samt följa solens strålar från morgon till kväll. Den stora gräsmattan bjuder in barnen till spring och lek. Perfekta ytor för bollspel, studsmatta och kubb under härliga sommardagar med familj och vänner. På tomten kan barnen plocka av röda och svarta vinbär och smultron. För den som önskar mer bostadsyta finns möjligheten att bygga ut, för mer information se detaljplan på kommunens hemsida.

Asfalterad infart med gott om plats för flera bilar. Rymligt garaget med bakomliggande förråd. Här kan man tack vare uppvärmningen tillbringa tid för reparationer, hobby eller vad som året runt. Det är bra förvaringsutrymme på loftet ovanpå garaget och förrådet.

Välkomna till natursköna och trygga Vendelsö. Ett område att trivas i med närhet till flera förskolor, matbutiker, service, natur och badsjöar. Utmärkta busskommunikationer till Gullmarsplan och Stockholm C samt Tyresö och stora delar av Haninge.

Visa mer
Slutpris

7 025 000 kr

Ansvarig mäklare

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.