Såld parhus på Barents väg 81 i Vega
Vega

Barents väg 81

Ett av områdets absolut bästa gavelläge med stor hörntomt

Såld

Ett av områdets absolut bästa gavelläge med stor hörntomt

Med ett av områdets absolut bästa gavelläge erbjuds nu möjligheten att bli ny ägare till detta ljusa och trivsamma parhus, stor hörntomt med gott om plats för barnen att leka fritt på. Här kan man njuta av solen från morgon till kväll, bostaden har tre härliga uteplatser. På framsidan avnjuter man morgonkaffet i solen, altanen på kortsidan blir till den perfekta platsen för solstolen och på baksidan med ett insynsskyddat läge kan kvällens middag avnjutas på terrassen med utsikt mot naturområde.

- Parkering där 3 st bilar får plats utan problem. Perfekt vid besök!
- Stor och insynsskydd tomt med baksida mot skog i sydvästläge.
- Vitlaserade Askgolv genomgående i hela bostaden.
- LED-spotlights i hall, kök och båda badrum.

Bostaden erbjuder 105 kvm som fördelar sig på två plan, perfekt för barnfamiljen. Väldisponerat och fullutrustat kök med gott om plats för hela familjen runt middagsbordet. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till den insynsskyddade terrassen med kvällssol och fri utsikt mot grönområde. På övre plan finns fyra rymliga sovrum, här sover hela familjen tillsammans. På vardera våningsplan finns ett stilrent och helkaklat badrum, ett med dusch och ett med badkar. Genomgående ljusa trägolv och två extra gavelfönster som släpper in mycket bra med ljus.

På framsidan finns en uppfart med plats för flera bilar och en carport. Det finns även goda förvaringsmöjligheter i förråd på tomten, förråd under trappan i huset och flera garderobslösningar i rummen. Råvind finns för lättare förvaring.

I Vega har du nära till allt som underlättar vardagen. Stadspuls på smidigt pendelavstånd från Vega tågstation , endast 15 min till Stockholm, flera skolor och förskolor i området och fina naturreservat med badsjöar en kort cykeltur bort. I centrala Vega finns även flera mataffärer, restauranger, postombud, gym, frisör, café m.m.

Visa mer
Slutpris

4 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Jennifer Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.