Radhus till salu på Levins gränd 9 i Vega
Vega

Levins gränd 9

Nu finns möjligheten att förvärva ett fint br-radhus i populära Vega!

Till salu

Nu finns möjligheten att förvärva ett fint br-radhus i populära Vega!

Letar du efter ditt framtida boende med närhet till både fina promenadstråk och närservice? Då har du hittat rätt. Nu finns detta fina brf-radhus till salu som är beläget i populära Vega. Här har du närhet till allt du behöver få en smidig vardag samtidigt som du når den grönskande naturen runt knuten. Huset fördelar sig på 105kvm på två plan med moderna tillval och fina ytskikt. Missa inte ditt framtida boende!

Visa mer
Levins gränd 9 Levins gränd 9 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 4 495 000 kr
  • Boarea: 105 kvm säljarens information
  • Antal rum: 5 rum
  • Avgift: 5 120 kr. I avgiften ingår kallvatten ( obligatoriskt tillägg om 200 kr), Tv, bredband, telefoni och p-plats. Ny avgift 5632:- fr.o.m. 20240401
  • Förening: BRF Skogsparken 3 I Haninge
  • Område: Vega, Haninge

4 495 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jennifer Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Levins gränd 9

Varmt välkomna till detta mycket fina brf-radhus med ett toppenläge i populära Vega. Baksidan har en altan och tillhörande tomt har ett perfekt läge för barnfamiljen. Här kan man njuta av solen och den friska luften medans barnen tryggt och smidigt kan leka på tomten. På husets entrésida finns även plats för en utemöbel där eftermiddagssolen kan avnjutas med utsikt mot ett av områdets större lekplatser.

Radhuset fördelar sig över 105 kvm med genomgående fina och stilfulla materialval. På entréplan finns ett rymligt kök i modernt klassiskt utförande, luftigt vardagsrum med utgång till den härliga uteplatsen, ett badrum med egen maskinpark samt bra med förvaring i förrådsutrymme under trappan och en stor skjutdörrsgarderob i hallen. På övre plan samlas fyra bra sovrum, passar utmärkt för en större familj. I master bedroom finns en stor skjutdörrsgarderob. Här finns även ett badrum med badkar. I övrigt finns bra med förvaring i flera skjutdörrsgarderober, fristående garderober och två förråd.

- Ljust och tidlöst hem
- Fyra rymliga sovrum
- Barnvänligt och populärt område

Området är idylliskt med flera lekplatser, natur runt knuten, utegym och årlig gatuloppis med grannar. Detta är ett perfekt boende för barnfamiljen med direkt närhet till flera förskolor, skolor, Vega tågstation som tar dig till Stockholm C på endast 20 min, matbutiker, restauranger, gym, frisör m.m. Flera lekplatser i området samt närhet till natur.

Här är det bara att flytta in och trivas, Välkommen hem!

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jennifer Hertzman

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Jennifer Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Letar du efter ditt framtida boende med närhet till både fina promenadstråk och närservice? Då har du hittat rätt. Nu finns detta fina brf-radhus till salu som är beläget i populära Vega. Här har du närhet till allt du behöver få en smidig vardag samtidigt som du når den grönskande naturen runt knuten. Huset fördelar sig på 105kvm på två plan med moderna tillval och fina ytskikt. Missa inte ditt framtida boende!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 120 kr, I avgiften ingår kallvatten ( obligatoriskt tillägg om 200 kr), Tv, bredband, telefoni och p-plats.

Ny avgift 5632:- fr.o.m. 20240401
Antal rum
5 rum
Boarea
105 m² säljarens information
Andel av årsavgift
3,57143 %
Nettoskuldsättning
1 109 403 kr, Som underlag till beräkningen har föreningens årsredovisning (2022) använts samt det andelstal som funnits tillgängligt.
Uteplats
Uteplats 1: delvis stenlagd framsida med gott om plats för en utegrupp.
Här kan du njuta av eftermiddag/kvällssol.

Uteplats 2: Stor och utbyggd altan som inrymmer både loungegrupp och matbord. Här kan du avnjuta en morgonkopp i takt med solens morgonstrålar.
Bilplats
Infartsparkering för 1, möjlighet till 2 bilar, precis utanför den egna bostaden.
Övrigt
söder sol på kvällen, ny produktion dyrare-

Föreningen

Namn
BRF Skogsparken 3 I Haninge
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
28 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
BRF Skogsparken 3 finns i Vega och består av 28 st radhus på 105 kvm uppförda 2015 av företaget Kärnhem. Föreningen äger fastigheten som byggnaderna står på. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 2 940 m², varav 2 940 m² utgör boyta.

Adresserna är: Stuxbergs Gränd 1-19 samt Levins Gränd 1-17.

Varje hushåll har en frånluftsvärmepump från Nibe (F750) som förser hushållet med värme och varmvatten. Vattenburen golvvärme på entréplan samt radiatorer på övre plan.
FÖRENINGENS EKONOMI
From kvartal 2 2024 höjs avgiften med 10%. Styrelsen planerar även för en till höjning på 10% from årsskiftet 2024/2025 för att täcka rådande ränteläge. Uppgifter från föreningen 2024-03-13
Tv och Bredband
Fastigheten har Telia bredband (100/100), Telia Tv & Streaming Lagom samt Telia bredbandstelefoni vilka ingår i månadsavgiften.
Gemensamma utrymmen
Föreningen har ett förråd med gemensamma bord och stolar, samt trädgårdsredskap.
Parkering
Varje hus har egen parkering med plats för minst ett fordon. Föreningen har två gästparkeringsplatser längs Karahavsvägen.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
50-årig underhållsplan upprättad 2020. Nästa underhåll (målning fasader) är planerat till 2025/2026.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
2-plansradhus
Uppvärmning
Värmepump-frånluft (el)
Fönster
3-glas
VENTILATION
F med återvinning
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
4 495 000 kr
KOMMUNALSKATT
32,337%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
12 500 kr/år
vatten
3 600 kr/år
Försäkring
3 350 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
19 450 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Driftskostnaderna är individuella och ser olika ut beroende på antal personer i hushållet samt den egna förbrukningen. I uppvärmningskostnaderna ingår även elen samt uppvärmning av varmvatten.
Energideklaration
Utförd 2021-07-02
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
90 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Välkommen till Vega! Här finner du en idyllisk miljö med närhet till natur och skärgård samtidigt som du har bekvämt avstånd till Stockholm city. Vega är ett nytt bostadsområde som har tagits fram med fokus på hållbarhet och livskvalitet. Här har man tänkt på allt för att skapa en trivsam miljö för både barnfamiljer och singelhushåll. Du finner moderna och energieffektiva bostäder i olika storlekar och utföranden, från små och smidiga lägenheter till stora villor.

Kommunikation

I Vega finns en pendeltågsstation som tar dig till Stockholm central på cirka 20 minuter. Det finns även bussar mot bland annat Länna handelsplats och Jordbro. För dig som är bilburen tar väg 73 dig bekvämt till och från såväl Stockholm city som Handen och vidare till Nynäshamn.

Närservice

området är rikt på både skog och natur med fina strövområden. Det finns flera badplatser och bra fiske på gång- och cykelavstånd. I Haninge finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhall, padelbanor, tennisbanor, och fotbollsplaner. I närliggande Rudan friluftsområde finns två sjöar och trevliga skogsspår samt vintertid även elljusspår. I närliggande Tyresta naturreservat finns natursköna strövarområden och ett mysigt café. Inom bekvämt avstånd från Vega finns Haninge Centrum, Port 73 och Länna köpkvarter med flertalet butiker, restauranger och service.

Övrigt

Sammanfattningsvis är Vega ett område som har allt du kan önska dig när det gäller boende. Med sin idylliska miljö, närhet till natur, goda kommunikationer och fokus på gemenskap och hållbarhet är det svårt att hitta ett bättre ställe att bo på. Vi hälsar dig varmt välkommen till Vega!

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder

Planlösning